Foto: Guliver/Ilustracija

Doživljavaju li Hrvatice ovo sa svojim partnerima? ‘Otišao je u kafić i napio se, nestao je’

Autor: I.D.

Postoje različiti razlozi za raskid, ali što je ono preko čega žene nisu nikako mogle prijeći? S čime nisu uspjele izaći na kraj? U jednoj objavi BuzzFeeda žene su iskreno govorile o prošlim vezama, izdvojili smo najčešće razloge za raskid veze ili razvod braka. Ako ste se ikada pitali što je to ženama smeta, pročitajte u nastavku.

“Video-igrice su bile puno važnije od vremena sa mnom. Ja sam vrlo jednostavna osoba. Ne zanimaju me pokloni ili novac potrošen na mene. Samo sam željela šetati, popiti kavu, pogledati film. Moj bivši muž bi uvijek našao izgovor da ne provodi vrijeme sa mnom. Najčešći je bio: ‘Nemam goriva, bolje da ostanemo kod kuće’. Njegova ideja da ‘prođe vrijeme’ bila je da igra video-igrice s ljudima na društvenim mrežama, dok ja sjedim i gledam TV, ali s tihim zvukom, kako mu ne bi ometao pažnju”, rekla je jedna žena.

“Mislim da je davanje prioriteta prijateljima i obitelji važno, ali došlo je do točke u kojoj sam se osjećala nesretno. Oboje smo imali oko 30 godina, a on je uvijek želio ići na žurke i u kafiće da vidi svoje prijatelje. Nikad nismo imali vremena samo za nas dvoje. Došla sam do kritične točke kada je moja tetka doživjela zastoj srca. Prevezena je avionom 700 km od mog grada”, započela je druga žena.

Foto: Unsplash

‘Moj sadašnji dečko zove majku nekoliko puta dnevno’

“Umjesto da ide sa mnom u bolnicu ili da me makar podrži, otišao je u kafić i napio se. Ni poruku ni poziv nisam dobila 24 sata. Jednostavno je nestao. Kada sam se naljutila, rekao je: ‘Važnije mi je bilo da vidim Davda, on je moj prijatelj’. Raskinula sam sa njim sutradan. Moja tetka je umrla nekoliko sati kasnije”, ispričala je gospođa svoju sudbinu.

“Nisam ni slutila da će ono što mi se na početku svidjelo, kasnije biti razlog za raskid. U prvi mah mi se svidjelo to što me je uvijek puštao da biram što ćemo raditi tog dana. Mislila sam da sam napokon pronašla muškarca koji se ne buni za bilo koji prijedlog, kojemu nije dosadno da obiđe sa mnom trgovački centar, koji je jednostavno sličan meni i želi mi udovoljiti. Međutim, kada sam prvi put rekla da nemam ideju gdje možemo ići, nisam dobila nijedan njegov prijedlog. Kako se to ponavljalo, počeli smo se svađati, a potom i svaki dan provodili kod kuće. Nastupila je monotonija bez cilja i razišli smo se”, objasnila je treća žena.

“Moj sadašnji dečko zove majku nekoliko puta dnevno i obrnuto. Ponekad čak i na kratko, na nekoliko minuta. Slatko je, ali je previše. Imam utisak da on više priča s njom nego sa mnom o svemu što se događa. U početku sam mislila da je to super, ali sada djeluje dosadno i problematično. Imam utisak da svaka naša odluka ovisi od njegove majke, da je ona ta koja mora odlučiti što ćemo napraviti. Ne mogu više nositi se tim i planiram ga ostaviti”, ispričala je četvrta žena.

Gledatelji uočili lapsus RTL-a tijekom emitiranja Ljubav je na selu: ‘To je zakonom zabranjeno’




“Bilo je dosta razloga zašto moja posljednja veza nije uspjela, ali od tada sam shvatila da jednostavno nije na mom nivou u smislu zrelosti. Ja sam osoba koja je odrasla u obitelji srednje klase, dok je njegova obitelj bila nevjerojatno bogata. Nije imao vlastitu inicijativu i rado je sjedio u nelagodi dok netko ne dođe i riješi sve umjesto njega. Jako sam empatična i uvijek radim na tome da poboljšam ne samo svoj život, već i živote onih do kojih mi je stalo. Na kraju sam shvatila da me samo iskorištava”, požalila se peta žena.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.