Foto: HRT/Dobro jutro Hrvatska

Doris u Dobro jutro Hrvatska odgovorila Meštru na pitanje: Ovo o njoj mnogi nisu znali

Autor: T.Š.

Popularnu emisiju ”Dobro jutro Hrvatska” u petak je vodio dobro uhodani dvojac  – Doris Pinčić Guberović i Davor Meštrović Meštar. Kako to obično biva u ‘Dobro jutro’, šala nije nedostajalo a dobro raspoloženi voditelji najavili su i neke ozbiljne teme.

Doris je najavila kako će se baviti temom upisa osmaša u srednje škole, a Davor ju je pitao što bi ona upisala da je sad osmašica. Njen odgovor iznenadio je dio gledatelja.

“Ja bih možda kuharica bila. Voljela bih u životu još neki tečaj upisati”, rekla je Doris, inače diplomirana glumica. Akademiju glume i lutkarstva završila je u Osijeku, nakon koje ju je prije 13 godina proslavila uloga Lare u seriji Larin izbor.

Doris kuharica

Dva se pitanja nameću ovog jutra – koju bi strukovnu školu odabrala naša Doris i zašto Meštar skida i vraća naočale?🤣💪❤️🇭🇷📺👀

#uzivo #dobro #jutro #dobrojutro #voditelji

Objavljuje Dobro jutro, Hrvatska u Četvrtak, 13. lipnja 2024.




 

Od glume do nacionalne televizije

Po završetku serije, 2013. je postala radijska voditeljica Narodnog radija, a istovremeno je vodila zabavne emisije na RTL televiziji poput Tri, dva, jedan – kuhaj!, Zvjezdice i Na kavi kod Doris. Prije četiri godine prešla je na nacionalnu televiziju HRT gdje je jedna od voditeljica emisije “Dobro jutro Hrvatska”, omiljena među gledateljima, ali i kolegama.

Da uistinu voli kuhati, voditeljica je pokazala putem svog Instagram profila gdje rado objavljuje delicije koje priprema za svoju obitelj.




Doris Pinčić doživjela neugodno iznenađenje: ‘Ovo je strašno, gledajte što su napravili’

Doris, osim brige o obitelji i ljubavi prema kuhanju, često na Instagramu pokazuje i ljubav prema vježbanju, a nije nepoznato ni da je strastvena zaljubljenica u planinarenje.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.