Foto: Sandro Puncet / CROPIX

Doris Pinčić u prvom izlasku sa suprugom i devetomjesečnom Divnom: ‘Ljubav moja’

Autor: T.Š.

Voditeljica HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, 35-godišnja Doris Pinčić Guberović po prvi je put snimljena u obiteljskom izlasku s najmlađom kćerkicom Divnom.

Naime, voditeljica ne dijeli s javnosti privatne trenutka, a posljednjih mjeseci strogo čuva svoj privatni život od medija i javnosti. Sada je posjetila 64. Dječji festival u Šibeniku gdje su je fotografi snimili vidnog dobrog raspoloženja kako s obitelji uživa u predstavi ‘Dnevnik Pauline P’.

Voditeljici su se u izlasku pridružili suprug Davor Guberović te kćeri Gita, koju je dobila u prethodnom braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, i malena Divna koja će za koji mjesec proslaviti svoj prvi rođendan. “Super Doris, jako je lijepo kod tebe i jako si lijepa tv voditeljica”, “ljubav moja”, komentirali su pratitelji ispod njene fotografije na Instagramu uz brojne emotikone srca.

Doris Pinčić Guberović je sa djecom i suprugom jučer gledala predstavu Dnevnik Pauline P., na 64. Dječjem festivalu u Šibeniku 🥰

📸 Dusko Jaramaz/PIXSELL

Objavljuje Zagreb.infoPonedjeljak, 24. lipnja 2024.

 




“Ako vas put nanese…”

“Predivan Šibenik i još jedan legendarni Dječji festival. Mnoštvo sadržaja – radionice, predstave, klaunerije.. ako vas put nanese uživat ćete”, poručila je oduševljeno voditeljica putem Instagrama.

Inače, otkako je u rujnu prošle godine rodila svoje treće dijete, voditeljica se do sad na raznim događanjima pojavljivala sama pa je ovim rijetkim izlaskom sa suprugom i djecom privukla veliku pažnju javnosti.

Podsjećamo, Doris se za Bjelovarčanina udala u studenom 2022. godine, a nekoliko mjeseci kasnije, u ožujku prošle godine, potvrdila je sretne vijesti.




Meštar doživio nezgodu uoči emisije, Doris mu dobacila: ‘Nisu ti to tako valjda prodali’

“Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće”, kazala je tad Pinčić koja, osim kćeri Gite, iz prethodnog braka ima i sina Donata dok je njezin sadašnji suprug također već bio u braku u kojem je dobio djecu.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.