Foto: Facebook/Dobro jutro, Hrvatska

Meštar doživio nezgodu uoči emisije, Doris mu dobacila: ‘Nisu ti to tako valjda prodali’

Autor: T.Š.

Ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska često objavljuje snimke ‘iza kamera’ čime gledatelji mogu vidjeti na koji način se pripremaju za emisiju, ali i kakva atmosfera vlada kada kamere nisu upaljene.

Jedan od omiljenih voditeljskih parova, Doris Pinčić Guberović i Davor Meštrović Meštar svojom su pripremom ponovno uspjeli nasmijati gledatelje, a nekima možda ‘skinuti’ pokoju dlaku s glave.

Naime, Meštar je snimao video uoči početka emisije Dobro jutro, Hrvatska, a svojoj kolegici Doris, koja je čitala bilješke, pohvalio se kavom.

Upute pred emisiju, Doris, Mestar, kava i jlačr. I sve to u desetak sekundi 😳😅🥰
.
#dobrojutrohrvatska #emisija #televizija

Objavljuje Dobro jutro, HrvatskaPetak, 21. lipnja 2024.

 

“Jel’ to ekspresso?”

“Vidi kakav espresso imam jutro, ajme pravi”, komentirao je pokazujući na šalicu s kavom, na što se Pinčić našalila: ‘Jel’ to ekspresso ili espresso?”




Naime, nerijetko se može čuti kako mnogi pogrešno pišu ili izgovaraju espresso, kratku kavu koju mnogi u jednom gutljaju ‘piju s nogu’, a na njegovu pripremu i konzumaciju, moglo bi se reći, posebno su osjetljivi Talijani, dok u Hrvatskoj u pojedinim kafićima umjesto espressa možete dobiti običnu, produljenu kavu bez mlijeka. “Odličan ti je”, komentirala je voditeljica.

“Pocijepale su mi se hlače”, rekao je na kraju snimke voditelj i pokazao na svoje hlače s rupom na koljenu. “Da si to tako kupio, rekla bi moja baba, nisu ti to tako valjda prodali?” komentirala je voditeljica.

Meštar opet nasmijao gledatelje, Maja Ciglenečki: ‘Skoro sam ostala bez teksta’




Upute pred emisiju, Doris, Mestar, kava i jlačr. I sve to u desetak sekundi”, napisali su iz Dobro jutro, Hrvatska uz video ispod kojeg su gledatelji većinom komentirali Doris Pinčić. “Predivna Doris”, “Zgodna i lijepa”, “Prelijepa” nizali su se komentari, a samo jedan odnosio se na Meštra: “Jesi Meštre dosadan”, poručio je zajedljivo gledatelj.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.