Foto: Zvonko Pavic / CROPIX

Doris Pinčić doživjela neugodno iznenađenje: ‘Ovo je strašno, gledajte što su napravili’

Autor: I.D.

Pjevačica grupe Feminnem 44-godišnja Pamela Ramljak na društvenoj mreži Instagram podijelila je zanimljivost, odnosno, osvrnula se na lažne reklame koje neprestano kruže internetom. Ovaj put žrtva je bila Doris Pinčić Guberović, a kojoj je Pamela posvetila objavu.

“Ovo je strašno, gledajte kako su nalijepili lice Doris na neku random žensku. Ove reklame su koma, a ne možeš im ništa. Kakav paradoks”, napisala je iskreno. Ako se prisjetimo, ovo i nije prvi put da je Doris bila žrtva online prevare. Naime, na jednom portalu je čak bio objavljen članak o njezinoj navodnoj kući.

“Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor”, glasila je jedna od rečenica u članku o zapravo nepostojećoj kući. Zanimljivo jest da su autori lažnog oglasa spomenutu kuću smjestili baš u Rogoznicu, s obzirom na to da se Dorisin bivši suprug preziva Rogoznica. Doris je tada svima poručila kako takva kuća ne postoji te kako je riječ o prevari.

Foto: Instagram

‘U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće’

Podsjetimo, Doris Pinčić Guberović, ranije je umjesto Guberović imala prezime bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a zajedno su u braku dobili sina Donata i kći Gitu. Svatko je od njih odlučio krenuti svojim putem, a ona se upustila u novi brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona je prvo dijete iz drugog braka joj.

Boris Rogoznica pak još uvijek skriva svoju bolju polovicu, a na prošlogodišnjem Splitskom festivalu gdje se predstavio s pjesmom “Da nam bude lipo”, posvetio je jednoj bivšoj ljubavi. “Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere”, kazao je iskreno za medije.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju”, objavila je na društvenoj mreži Doris Pinčić Rogoznica uslijed razvoda od Rogoznice. Uslijedile su poruke podrške od prijatelja i obožavatelja.

Ella Dvornik se pokazala tri godine nakon zamrzavanja sala: ‘Zimnica se skupljala’




Inače, ljubavna priča ovog para počela je prije nekoliko godina i rezultirala je romantičnom svadbom u rodnom im Zadru. Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na vjenčanje je pristigao niz gostiju iz svijeta filma i televizije. Tada je Doris bila velika zvijezda u usponu, u svijet slavnih lansirala ju je serija ‘Larin izbor’, nakon koje su uslijedile velike poslovne prilike.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.