Foto: Instagram

Domenica prije dvije godina najavila koncert za 2030.: Evo koliko je ulaznica do sada prodala

Autor: Barbara Grgić

Korčunalska pjevčica Domenica Žuvela zakazala je prije dvije godine svoj veliki koncert u Areni Zagreb, koji bi se trebao održati 8. studenog 2030. godine. Zakazati koncert osam godina unaprijed bio je potez koji je iznenadio brojne glazbenike, glazbene kritičare, producete, ali i maketinške i PR stručnjake.

“Meni je to super jer to nije trebao biti PR”, izjavila je Domenica za Story i objasnila kako je sve nastalo iz ideje koju je najprije podijelila s prijateljima.

“Imala sam prvotni plan da ću samo usmeno podijeliti to sa suradnicima, ali kada su oni rezervirali Arenu shvatila sam da je predobro da bih to držala za sebe. Čak nisam u tom trenutku kad smo dogovorili plakate znala niti da ću biti u ‘Plesu sa zvijezdama’, tako da osim puštanja karata u prodaju i plakata nisam ništa morala ni raditi’ ispričala je.

Foto: Božo Vukičević/CROPIX

Rasprodala samo gornje tribine

Ipak, kako dalje piše Story, iako se radi o genijalnom marketingškom triku i zanimljivom PR-u, Domenica je zasad uspjela rasprodati samo gornje tribine.

‘Nekako sam uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost. Ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje, nešto svjetlije i pozitivnije’, ispričala je Domenica ranije za In Magazin u vezi koncerta.

FOTO: Screenshot

Dečka skriva od znatiželjne javnosti

Inače, Domenica je nedavno posjetila zagrebački Advent s dugogodišnjim dečkom Ivanom, kojeg godinama uspješno skriva od znatiželjne javnosti.

“Bio je i dečko sa mnom, iako nisam javno objavila naše fotografije na Instagramu. Još uvijek nemam potrebu za javnim eksponiranjem svog dečka, privatnog života i svoje najveće sreće. Iako su društvene mreže uzele maha te su postale velik medij, trudim se dijeliti sadržaj onaj koji meni odgovara, a privatan ostavljam privatnim. Naravno, to ne znači da jednog dana neću objaviti i naše zajedničke fotografije, ali sve u svoje vrijeme”, rekla je Domenica za Večernji list.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.