Foto: Mihael Barisic/CROPIX

Domenica iskreno komentirala Haninu mezimicu: ‘Dijete njeno, a kao da je moje’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Domenica Žuvela jedna je od pravih senzacija na domaćoj sceni. Tijekom karijere niže hit za hitom, njeni koncerti redovno se pretvore u spektakle vrijedne sjećanja. Ova 31-godišnja Korčulanka medijima je, osim hitovima, medije već nekoliko puta intrigirala svojim ljubavnim životom.

Domenica je, naime, već 12 godina u sretnoj vezi sa odvjetnikom Ivanom Bačićem. Svojeg odabranika pažljivo krije od javnosti, a čini se kako su oboje sklopili i ‘dogovor’ da se medijski ne eksponiraju više no što je potrebno. Iako o svojoj vezi malo govori, u nedavnom razgovoru za In Magazin istaknula je kako joj je partner najveća podrška.

“Puno toga se ne bih ni usudila da nije bilo njega, super mi je što je on tako ambiciozan i tu ambiciju možda prenosi i na mene. Generalno imamo dosta sličan pogled na život i nekako iste stvari nas zanimaju”, komentirala je pjevačica, koja je poznata i po svojem bliskom prijateljstvu sa suprugom Petra Graše.

Foto: Nikola Vilic/CROPIX

Jednako ponosna na Hanu i na Albu

Koliko je bliska sa Hanom Huljić Grašo, dokazuje i činjenica da joj je Domenica vjenčana kuma. Prije no što je Hana rodila kćer Albu, Domenica je zbog rođenja bila gotovo jednako uzbuđena kao i Hanina obitelj. Pjevačica ne krije svoj ponos oko Albe, a ponovno je istaknula i koliko joj Hana znači.

Svjedočila ubojstvu pa tragično skončala: Anja iz Ljubav je na selu nije puštala na miru Alojza

“Hana je stvarno prva kojoj se javim. Čim dođem, čim sletim u Split, ona je prva osoba u imeniku koju zovem, da je dođem vidjeti, pogotovo zato što ono nekako njeno dijete kao da je moje. I jednostavno želim sudjelovati u svemu, ona toliko brzo raste i toliko je zanimljiva”, pojasnila je Domenica.




Podsjetimo, početkom ove godine Korčulanka je podijelila fotografiju sa Hanom. Fotka je nastala u glazbenom studiju, a fanovi su se pitali radi li se o novoj suradnji. Sudeći prema svemu, bili su u pravu – Domenica je, naime, sa Hanom snimila pjesmu ‘Prva ljubav, prva bol’, čiji videospot će svoju premijeru imati sutra, 18. travnja.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.