Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Dogodio se nezapamćeni gaf na Melodijama Jadrana: Imali su mjesece za pripremu i nisu uspjeli

Autor: T.Š.

Posljednje večeri ovogodišnjih Melodija Jadrana, već tradicionalno je bio rezerviran za poznate izvođače s domaće glazbene scene, koji su predstavili svoje nove ljetne hitove. Mežu njima su se našli i Saša Antić, koji je nastupao kao Alessandro Bonasera i Jakša Jordes.

Dvojac je za Melodije Jadrana pripremio pjesmu ‘Lili’, no imali su vrlo neugodan početak. Naime, Antić je zaboravio riječi svog ljetnog hita pa je čak nekoliko puta molio bend da krenu s pjesmo ispočetka.

“Samo da se sjetim teksta. Kako ide prvi stih?” pitao je svog kolegu Jordesa. Nakon što se uspio prisjetiti teksta počeo je pjevati. Iako su pjesme već neko vrijeme predstavljene te je Antić zasigurno imao dovoljno vremena za pripremu, čini se da je trema učinila svoje, no u konačnici su dobro uspjeli izvesti pjesmu te ih je splitska publika nagradila pljeskom.

Čak 23 nove pjesme

Čak 23 nove pjesme renomiranih hrvatskih i regionalnih glazbenika predstavljene su na ovogodišnjim Melodijama Jadrana. Adi Šoše, Cambi, Domenica, Doris Dragović, Dražen Zečić & Anđela, Giuliano, Goran Karan, Hari Rončević, Ivica Sikirić Ićo, Ivan Ive Županović, Jelena Rozga, Lorena, Luka Nižetić, Tonči Huljić & Madre Badessa & Petar Šegedin Pjero, Marija Mirković, Marino, Mia Dimšić, Neno Belan, Saša Antić & Jordes, Tiho Orlić, TransAcoustic, Vanna i Zorica Kondža bili su ovogodišnji izvođači.

Podsjetimo, Melodije Jadrana započele su ekskluzivnim koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija u čarobnom ambijentu Galerije Meštrović.

Brojni estradnjaci pohrlili u Split: Talenta ne manjka, a sve oči iz očitog razloga uperene u Hanu




Drugu večer Melodije Jadrana preselile su se u Meštrovićeve Crikvine – Kaštilac gdje je u sklopu programa “Melodije Classic” nastupio svestrani hrvatski pijanist i skladatelj Matej Meštrović uz pratnju gudačkog orkestara čuvene milanske La Scale. Zajedno su izveli Meštrovićev autorski aranžman poznatog Vivaldijevog djela “Četiri godišnja doba” pod dirigentskom palicom Mirana Vaupotića.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.