Foto: HRT/Screenshot

Dobio otkaz u Nu2 pa otkrio kakav je Stanković šef: ‘Ja sam se za glavu primao’

Autor: T.Š.

Jadranko Hodak, svima poznatiji kao bloger Krule je 2015. godine radio u emisiji ‘Nedjeljom u 2‘ kao komentator, no posao je zadržao svega nekoliko mjeseci.

“Znam da će biti pitanja… pa evo da odmah javim… više ne komentiram goste u emisiji “Nedjeljom u 2”. Danas mi je javljeno kako netko nije zadovoljan mojim komentarima i otkazuju komentiranje. Taj “netko” nije onaj na kojeg ćete vi odmah pomisliti… Ćelavi s tim nema veze… jer ja to znam… i nema smisla upirati prstom u njega a znam da bi vam on prvi pao na pamet… ne… nije on. Ako ćete me pitati tko je taj “netko”… nemam pojma… znam samo ko nije”, započeo je Hodak netom nakon otkaza svoju objavu na Facebooku.

Zatim je dodao kako ne želi dramatizirati niti sebe uzdizati kao vrhunskog komentatora. “Komentirao sam…više ne komentiram… i moš ga je*at… išlo je dok je išlo… više ne ide… i tu je priči kraj. Jel mi žao?… žao mi je samo što se nisam dočepao većih njuški od gostiju da im velim svoje … toga mi je iskreno žao”, zaključio je tada Krule.

“To nikad neću reći” 

O svom otkazu progovorio je u Podcast Inkubatoru te voditelju odgovorio kako je dobio ‘šut kartu’ iz popularne emisije, ali i kakav je Aleksandar Stanković bio kao šef.

Krule je komentirao kako su gledatelji na društvenim mrežama pisali i protiv Stankovića, ali i protiv njega, a jednog dana dobio je mail od Stankovića u kojemu ga obavještava da ‘ima jedna loša vijest’. Krule ga je na to pitao tko ima rak, no Stanković je pojasnio kako nitko nije dobio rak, već da bloger više ne može raditi u emisiji. “Jest tragedija!” sarkastično je dobacio Krule dok je objašnjavao što se dogodilo.

Zatim je otkrio kako su se uredno pozdravili na kraju suradnje, ali i kakav je Stanković bio kao šef. “Znaš kakav ti je Aco. Ja bi ti njemu svaki tekst morao poslat na pregled. Šest priloga. Samo jednom, jednom u jednom tekstu kojeg sam napisao za jednog gosta, sam napisao da nema muda. On meni odgovara: Molim te, nemoj koristit ‘nema muda’. Ja pišem: Dobro Aco, što da kažem umjesto toga?”, opisivao je Krule. “Reci, nema testise'”, odgovorio mu je Stanković.




Više od 10.000 Hrvata se složilo s njim: Bloger Krule oštro o opasnosti koja prijeti mladima

“Ja se za glavu primio”, dodao je Krule pa komentirao voditelju da ne može zamisliti da pred gledateljima kaže ‘nema testise’. Dodao je i kako je to bila jedina Stankovićeva primjedba na njegov rad.




Iako, kaže, Stanković nije bio taj zbog kojega je dobio otkaz, zanimalo ga je kome je zasmetao, a to su mu, kaže, otkrili kolege s HRT-a 15 do 20 dana nakon što je dobio otkaz. “I saznam – nebitno, to neću nikad reći”, zaključio je Krule ne želeći otkriti kome je zasmetao.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.