Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Danijelu Martinović ganula situacija u trgovini: ‘Ne mogu opisati koliko sam plakala’

Autor: F. P.

Splitska pjevačica Danijela Martinović s godinama je stekla nevjerojatnu popularnost. Njeni hitovi sastavni su dio raznih zabava i proslava, a na koncerte je dolaze vidjeti obožavatelji iz cijele regije. Gotovo svaka njena pjesma na YouTubeu u kratkom roku skupi milijune pregleda.

Poznata po svojoj simpatičnoj naravi, rado je viđena i kao članica žirija u showu Zvijezde pjevaju. Svojim obožavateljima ova pjevačica priprema i posebnu poslasticu. U dvorani Lisinski će 15. svibnja održati veliki koncert, gdje će publika uživo čuti i njen novi hit ‘Žena’.

“Iznimno mi je bitno doprijeti do publike na apsolutno svakom koncertu, a Lisinski je oduvijek za mene bio poseban – prostor koji svojim ambijentom dopušta upravo to – da publika i ja možemo od početka do kraja uživati u svakom trenutku”, komentirala je za domaće medije.

Dirnula ju je gesta prodavačica u trgovini

A da i drugi ponekad dopru do nje, priznala je sama Danijela. Koliko su njene pjesme emotivne, toliko je i ona sama, pa je tako opisala nedavni posjet trgovini blizu svojeg stana u kojoj su je prodavačice ganule poklonom. “Tada sam od srca zaplakala i od srca se smijala”, istaknula je zahvalna pjevačica.

Podsjetimo, ova simpatična Splićanka jedna je od onih koja je imala čast predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Davne 1998. godine sa pjesmom ‘Neka mi ne svane’ u Birminghamu je zauzela visoko peto mjesto, a sada se osvrnula i na ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagnu.

Srpski reper hitno primljen u bolnicu, nije mogao na noge: ‘Operacija je neophodna’




“Čim sam čula pjesmu dogodilo se ono nešto, taj toliko željeni a neobjašnjivi faktor x. Baby Lasagna odiše posebnošću. Sigurna sam da je pred njim iznimna budućnost i na svjetskoj pozornici. Želim mu puno sreće i iskreno se nadam da će Eurosong sljedeće godine biti u Hrvatskoj”, poručila je.

Nedavno je Danijela izazvala pravu medijsku pomutnju vezano uz svoj angažman u Zvijezde pjevaju. Objavljeno je kako je ove subote u popularnom showu neće biti, a mijenjat će je skladatelj Nikša Bratoš. Usprkos nagađanjima da je za to kriv ispad Marka Tolje, potvrdila je kako je riječ samo o kratkotrajnoj zamjeni.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.