Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Danijela Martinović se našla na meti prevaranata i upozorila javnost: ‘Ne nasjedajte’

Autor: I.D.

Pjevačica Danijela Martinović (52) na svom Instagramu je otkrila kako je žrtva krađe identiteta. Odnosno, kako tvrdi, njen se lik našao u reklamama za medicinske preparate, a sličnu situaciju je imala i Nina Badrić.

Lažna reklama

“Ne nasjedajte na lažne reklame u kojima reklamiraju medicinske preparate koristeći pri tome moj lik, ime i prezime”, napisala je Danijela kratko na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Podsjetimo, nedavno je žrtva krađe identiteta bio i hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš.




“Upozoravam građane i pacijente na lažni oglas na društvenim mrežama u kojem se nedopušteno koriste moje fotografije i izjave o lijeku za bolove u zglobovima. Lažno oglašavanje te krađa identiteta i zloupotreba mog imena, kao i ranije drugih doktora za svaku je osudu struke i medija te postupanje nadležnih institucija”, poručio je Beroš nedavno.

Danijela Martinović iskreno o otkrivanju same sebe: Otkrila je i što o njenoj knjizi misli inspektor Josip




A prevaranti su i u lipnju ove godine ukrali identitet Nini Badrić kako bi oglašavali proizvod za mršavljenje. Slično je Badrić proživjela i preije nekoliko godina, a tada je angažirala odvjetnike.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.