Foto: Josko Ponos/CROPIX

Damir Urban oglasio se o potezu obožavateljice: Dospio na listu sa Mišom i Grašom

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Hrvatski pjevač Damir Urban ime je koje ne treba posebno predstavljati. Tijekom svoje glazbene karijere ostvario je zavidne uspjehe, a javnost ga je nedavno gledala i kao jednog od mentora u showu The Voice. I na društvenim mrežama ima izraženu prisutnost, a sada je jednom objavom izazvao posebnu pozornost.

Naime, putem svoje Instagram priče odlučio je podijeliti potez jedne svoje obožavateljice. Na fotografiji je vidljivo kako je Urban na komad papira ispisao nekoliko stihova iz svoje pjesme ‘Sama’. “U orahovoj ljusci, ti izazivaš more”, navode stihovi, koje si je spomenuta obožavateljica istetovirala na ruku.

Ovaj potez pjevača se toliko dojmio da ga je morao podijeliti. Iako je to po mnogima neočekivano, Urbanova obožavateljica nije jedina koja je nekom glazbeniku odlučila odati trajnu počast. Prošle godine se i Petar Grašo pohvalio kako je jedna djevojka na leđima istetovirala naziv njegove pjesme ‘Volim i postojim’, kao i njegov autogram.

Foto: Instagram

Poklonio joj doživotne karte

“Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru i rekla mi – ovo ću tetovirati. Ja sam se nasmijao, misleći da se šali i rekao – pošalji sliku. Nije se šalila. Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert. Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima”, oglasio se Grašo tim povodom na društvenim mrežama.

MIŠO KOVAČ OVO NIKAD PRIJE NIJE NAPRAVIO! Obratio se svima: ‘Vukovar mora biti idol svih Hrvata!’

Podsjetimo, na ovom nadasve zanimljivom popisu uz Urbana i Grašu se nalaze i druga poznata imena. Tako je, primjerice, nekoliko fanova legendarnog Miše Kovača odlučilo istetovirati stihove pjesama ‘Najljepše su oči moje majke’ te ‘Ako me ne voliš’. Neki su osim toga tetovirali i nezaboravnu Mišinu pozu sa raširenim rukama.




Pjevačica Maja Šuput među svojim obožavateljima ima jednu posebnu djevojku. Pjevačica se svojedobno na Instagramu pohvalila kako je osobno svjedočila trenutku kada je djevojka imena Daniela na svoju ruku tetovirala njeno lice. Osim toga, Daniela na sebi ima Majino ime i datum rođenja, naziv pjesme ‘Nevaljala’, kao i stihove iz pjesme ‘Dvije lude’.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.