Foto: Marina Ribar

Cuccurin odgovorio na kritike poslije neugodnosti u pekari: ‘Koliko puta trebam ponoviti’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Influencer Marco Cuccurin već je i više nego izraženo ime u medijima. Posebno popularan je postao nakon pobjede u showu Ples sa zvijezdama, iako je već ranije imao dosta pratitelja. Nedavno je s njima podijelio neugodnu situaciju u pekari, gdje ga je napala jedna žena.

Kako to već biva, ispod snimke koja prenosi ovaj događaj stali su se nizati brojni komentari, među kojima su bile i kritike. Cuccurin se sada u svojim pričama na Instagramu osvrnuo na komentare, te poručio kako se nasilje ne rješava nasiljem te da to nije rješenje.

“Hvala vam jer od jučer navečer mi mobitel nije prestao gorjeti, dobio sam predivne poruke. Baš ste ljudine. Izašlo je puno članaka i to je ok, ali uvijek su mi diskutabilni ti ljudi koji samo pročitaju naslov i ništa drugo. Sad me se proziva zašto nisam veliki muškarac i zašto se sam nisam obranio”, započeo je.

Foto: Collage/Instagram

‘Okrenut ćemo na pozitivno’

“Ne znam koliko puta trebamo ponoviti da se nasilje ne rješava nasiljem. Ja sam ženu lijepo pitao ima li neki problem, nije htjela odgovoriti, nego se odabrala tući torbama umjesto toga. Okrenut ćemo na pozitivno i naglasiti da sam dobio hrpu poruka podrške i zbog toga mi je srce k’o kuća”, nadodao je.

Sve to je potkrijepio screenshotovima poruka koje je dobio od fanova, među kojima je i nekoliko spomenutih kritika. Na njih je odgovorio kako sebe smatra većim muškarcem upravo zato jer ne bira nasilje, te je poručio kako se na ovu temu više neće oglašavati.

Amerikanac kojem su izgrebali jugić odlazi s Balkana: ‘Doživio sam kulturni šok’




Podsjetimo, Cuccurin je u ponedjeljak 8. travnja opisao što se dogodilo u pekari. Jednu ženu je upitao čeka li red, na što ga je hladno pogledala i otišla na drugi kraj pekare. Nakon nekoliko minuta se vratila te nasrnula na njega sa dvjema putnim torbama prije no što je otišla u drugom smjeru.

“Možda će netko reći ‘opet ovaj Marco dramatizira’, ali dobro razmisli želiš li da se ovako nešto dogodi tvom djetetu. Odgovori si na to pitanje i onda mi se ponovno javite. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža, neću stati promovirati dobrotu, jednakost i razumijevanje”, istaknuo je tada.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.