Foto: Damir Krajac / CROPIX

Crnogorski novinar iznio pikantan detalj o Severini: ‘Zbog tog je ne želim intervjuirati’

Autor: M.T.

U sinoćnjoj emisiji “Ami G Show,” voditelj Ognjen Amidžić ugostio je troje prominentnih novinara, Jovanu Jeremić, Milana Miloševića i crnogorskog novinara Božu Dobrišu. Tijekom razgovora, Amidžić je postavio zanimljivo pitanje svojim gostima: s kojom poznatom osobom nikada ne bi napravili intervju.

Božo Dobriša nije se suzdržavao te je otvoreno iznio svoje mišljenje o najpoznatijoj pjevačici Severini. “Kad bih mogao birati koga više nikada ne bih volio intervjuirati, to bi bila svakako Severina. Ona novinarima postavlja uvjete za pitanja,” izjavio je Dobriša, dodajući da je Severinina slaba točka upravo njezina kolegica Jelena Rozga.

“Severina želi biti kao Jelena Rozga i traži da se ne pita ništa o njoj tijekom intervjua,” otkrio je Božo, naglašavajući kako je to očigledno bolna rana za pjevačicu te da se pjevačica trudi iskopirati kolegicu.

Foto: Josko Supic / CROPIX

‘Jahtizam’

Dobriša nije propustio spomenuti i Severininu prošlost, te se osvrnuo na skandal s jahte. “Severina je začetnica nečeg drugog. Pričam, naravno, o svemu što se dogodilo na jahti, a voljeli bismo vidjeti i nastavak,” izjavio je Dobriša te dodao dodatni sloj kontroverze u svoj komentar.

Nedavno je i srpski modni fotograf i redatelj Dejan Miličević iznio svoje mišljenje o Severini i Jeleni Rozgi. Na pitanje čijom bi se jahtom provozao, Miličević je bio jasan: “Ne bih ni sjeo pored Severine, a kamoli se vozio njenom jahtom.”

Poznatom Srbinu nešto se kod Severine nikako ne sviđa: ‘Ne bih ni sjeo pored nje’




“A Jelena Rozga uvijek, to je divna dama, žena s kojom sam surađivao i uradio divan spot. Mnogo je volim i pozdravljam.”, rekao je. Nastavio je objašnjavajući svoj stav prema Severini: “Nije da je ne volim, ali nije moja šalica čaja.”, priznao je Dejan. Božo Dobriša i Dejan Miličević nisu skrivali svoje mišljenje o Severini, te su obojica iskazali poštovanje prema Jeleni Rozgi.




Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.