Foto: Instagram

ĆORLUKINA VILA OD 15 MILIJUNA KUNA: Franka Batelić pokazala unutrašnjost luksuznog obiteljskog doma!

Autor: Š. P.

Iako sramežljivo i ‘između redaka’, pjevačica Franka Batelić sve češće svojim pratiteljima na Instagramu otkriva kako je uredila svoj novi obiteljski dom, luksuznu vilu o kojoj su se krajem prošle godine raspisali domaći mediji te, među ostalim, doznali i da je procijenjena na 15 milijuna kuna.

U novoj objavi Franka, naime, osim nove, tamnije boje kose, pokazuje i novo stubište, minimalističko, ukrašeno bijelim skulpturama. “Ponedjeljak ujutro, pada kiša”, prikladno minimalistički opisuje fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Minimalizam kojim su Franka, njezin suprug Vedran Ćorluka i sin Viktor okruženi pjevačica je na društvenim mrežama pokazala u nekoliko navrata. Velike prostorije, mramor u bež tonovima i sklonost ka dramatičnim, skulpuralnim predmetima, od onih ukrasnih do funkcionalnih, stilski neodoljivo podsjećaju na ‘pješčani stil’ kojeg su prije nekoliko godina proslavili Kim Kardashian i Kanye West, deklarirani ljubitelji dramatičnog minimalizma.




Izostanak boja uobičajenih za obiteljski dom Franka ponekad nadomješta – vlastitim modnim stilom. “Dodaj malo boje”, napisala je u nedavnoj objavi i pokazala dio kupaonice.

Foto: Instagram

Inače, Franka i Vedran u svoj su se novi dom preselili prošle zime – od veljače žive u pravom luksuzu, samo nekoliko minuta vožnje od strogog centra Zagreba.

S gradnjom luksuznog doma počeli su 2018. godine, i to doslovno iz temelja, rušeći najprije postojeći objekt na atraktivnom zemljištu.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Vila koja s okućnicom ima oko 1553 četvornih metara nalazi se nedaleko od Britanskog trga, popularnog Britanca, a jedan od susjeda joj je i bivši premijer Ivo Sanader, čija je luksuzna kuća postala medijska senzacija u vrijeme njezina pretresa na samom početku njegove pravne bitke.

Iako u centru metropole, Franka i njezina obitelj okruženi su zelenilom. “Čini mi se kao da prvi put doživljavam prirodu u jesen.. Od kada ju Živim s ovim nožicama”, napisala je pjevačica prošle godine okružena idiličnom prirodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.