Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Ćorluka ostavio unuku bivšeg hrvatskog generala da bi bio s Frankom: Sve se zakuhalo na Zrću

Autor: I.D.

Bivši nogomeštaš Vedran Ćorluka nekad je bio vrlo poželjan neženja, no nakon fatalnog susreta s pjevačicom Frankom Batelić 2012. godine povukao se s ljubavnog tržišta te dobio dvoje djece.

Međutim, pošto Ćorluka slavi 38. rođendan, odlučili smo se prisjetiti njegovih ljubavnih brodoloma. Tako je 2012 . Vedran je tada imao dva važna razloga za slavlje – osvajanje srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a zatim i vjenčanje sa ženom svog života koju je upoznao na party plaži Zrće.

Naime, Vedran i Franka upoznali su se na slavnom Zrću krajem lipnja 2012. godine. Jedan after beach party bio je sasvim dovoljan da među njima zaiskri, a samo dva mjeseca kasnije Vedran je u jednom intervjuu potvrdio kako se među njima događa nešto posebno.

Foto: Instagram

Kruna njihove ljubavi stigla je u siječnju 2020.

Vedran se u to vrijeme viđao s unukom bivšeg generala Ivana Čermaka, Lanom Gadžom Čermak. Iako je ljeto trajalo vrlo kratko, bilo je dovoljno da se o tome raspišu baš svi domaći mediji. Dugo se šuškalo i kako je Vedran upravo zbog Franke ostavio Lanu. Prethodno, Vedran je ljubio i lijepu riječku manekenku Vedranu Linardić te vatrenu Ivu Buzov s kojom je bio u višegodišnjoj vezi.

Franka i Vedran svoju su vezu potvrdili u prosincu 2012. godine na jednom VIP božićnom koncertu, a dok je Franka pjevala, njezin ju je dečko ponosno pratio iz publike. Vedran je mjesec dana kasnije otkrio kako mu se na Franki svidjelo baš sve i to od prvog trenutka kada su se upoznali, a do danas za par se nije vezao niti jedan jedini skandal.

Dadilja iz Samobora i Brazilac Tiago traže zauvijek ljubav: Ona voli plavokose, a on niže




Kruna njihove ljubavi stigla je u siječnju 2020. godine kada se rodio sin Viktor, a preslatka obitelj oduševljava javnost svakom zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama te im se kasnije pridružila i kćerkica Greta.

Međutim, gdje je Lana Čermak? Ona se skriva od domaćih medija, no u svibnju 2020. bila je kuma na vjenčanju Maje Šuput kada je pokazala trudnički trbuščić. Lana je u višegodišnjoj vezi s misterioznim partnerom s kojim često putuje, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, bebica je samo povećala njihovu sreću. Lana je puno putovala i s prijateljicom Majom s kojom ju veže dugogodišnje blisko prijateljstvo, pa se čini kako su sve strane ove priče pronašle svoje mirne ljubavne luke.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.