Foto: Darko Tomas / CROPIX

Cetinskom pukao film, danima zbog ovoga gubio živce: ‘Ovo više nije normalno’

Autor: B.G.

Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski poslao je važno upozorenje svojim obožavateljima putem svog Instagram kanala. Baš poput Danijele Martinović i Doris Pinčić Guberović – i njega muči problem lažnih profila.

“OVO VIŠE NIJE NORMALNO. PRIJAVITE I BLOKIRAJTE. Jeste li se i vi susreli sa prevarantima na mrežama?”, upitao je pjevač ljutito.

“Najmanje 50 tvojih lažnih profila kruži okolo”, “Više puta si mi slao zahtjev za prijateljstvo”, “I Željko Bebek je baš neki uporan lik”, “Toni mi neprestano šalje poruke”, “Bilo je više vas Tonyja koji su željeli sa mnom na piče ili da im neki novac uplatim”, samo su neki od komentara ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)




Žrtve prevare postale Doris, Antonija i Danijela

Kako je već spomenuto, žrtvom internetske prevare u jednom su trenutku postali i brojni drugi Hrvati. Antonija Blaće također je bila jedna od njih. Naime, poznata je voditeljica svojedobno reagirala na niz lažnih reklama koje se pojavljuju na internetu, a u kojima, kako piše u tim oglasima, poziva ljude da isprobaju napitak za brzo gubljenje kilograma.

Danijela Martinović još je jedna u nizu žrtvi čiji se lik i djelo koriste u svrhu reklamiranja medicinskih proizvoda. Danijela se oglasila na svom Instagramu i upozorila svoje pratitelje da ne nasjedaju na ove marketinške trikove: “Dragi moji, ne nasjedajte na lažne i prijevarne reklame u kojima počinitelji reklamiraju medicinske preparate koristeći pri tome moj lik, te ime i prezime. Vaša Danijela”, poručila je pjevačica na svom Instagramu.

Baby Lasagna o prijelomnim životnim trenucima: ‘Osjećao sam se kao budala’




Žrtva prevare bila je i Doris Pinčić Guberović. Na jednom je portalu objavljen članak o njenoj navodnoj kući. “Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor”, jedna je rečenica u članku o nepostojećoj kući, a Doris je svoje pratitelje upozorila da takva kuća ne postoji i da je riječ o prevari.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.