Foto: Dnevno.hr

Cetinski se zainatio bivšoj ženi, zbog nje napravio drastičan potez: ‘Zaradio sam neke novce’

Autor: I.D.

Pjevač Tony Cetinski ovaj petak sprema spektakl u Areni Zagreb, tim povodom sjetili smo se njegovih izjava o bivšoj supruzi, s kojima je nasmijao svojedobno regiju. Inače, Tony se ženio čak triput, prva supruga bila mu je Antonela Butigan, s kojom ima sina Christiana.  Druga supruga ovog pjevača bila je Ivana Nobilo, vjenčali su se 2007. godine, a razveli 2012.

Naime, nakon dvije bivše supruge Rene Bitorajac zamolio je Tonyja Cetinskog da ispriča kako je kupio svoj motor, a ta anegdota dobila je 2019. godine neočekivani kraj. “Priča s motorom je bila takva da sam od djetinjstva želio imati Harleyja, a naravno da on nije jeftin kao Tomos koji sam imao…”, započeo je tada Tony.

“I onda je došao taj trenutak u životu da sam zaradio neke novčiće. Od Ive Gregurevića dobio sam ponudu da kupim njegov polovni motor, a prije toga sam imao razgovor s bivšom ženom. Ona mi je rekla: ‘Ako kupiš motor, možeš slobodno odjahati na njemu. I ja sam to napravio, odjahao”, ispričao je Tony. “Odlično mi je to bilo! Eto kako Harley može pomoći jednom čovjeku”, dodao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Family. (@thefamily.hr)




S trećom suprugom doživio teško razdoblje

Podsjetimo, treća supruga, s kojom je pjevač i danas u braku je, Dubravka Cetinski. Par se vjenčao 2014. godine, njih dvoje su prije tri godine donijeli odluku koja im je, kako sada stvari stoje, život okrenula u neobično lijepom pravcu. Naime, makli su se od znatiželjne javnosti, preselili u Istru, gdje uživaju u blagodatima plodova vlastitih ruku i miru i dokolici sela. Dane im ispunjava dobra glazba, a često vole i otputovati tamo gdje ih nitko ne zna.

Inače, Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka početkom su ove godine proslavili lijepih i dugih deset godina braka. U deset godina skupilo se toliko lijepoga, ali i pomalo tužnih stvari. Naime, iza ovog bračnog para je velika trauma koja im je promijenila živote i koja još utječe na njih.

Naime, godine 2019. Tonyjeva supruga Dubravka doživjela je moždani udar, nakon kojeg je uslijedio dug oporavak, a bolne su trenutke s ljubavlju i molitvom pretvorili u iskustvo kojim žele biti primjer drugima. Bračni par Cetinski o svojoj obitelji, bolesti i ozdravljenju prvi je put progovorio za Story da bi, kako kažu, pomogli onima koji su se našli u sličnoj životnoj situaciji.




Duška Lokina priveli na aerodromu, razlog policije je bizaran: Moglo ga koštati zatvora

“Oporavak je dugotrajan i težak, ali to ne znači da je nemoguć. Imam posljedice, puno se brže umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju te male poteškoće u govoru. Nakon svega čovjek shvati da ništa ne treba stavljati ispred svog zdravlja, kako tijela tako i duše. Duševno zdravlje naš je temelj. Molitva i ljubav su me izliječile”, ispričala je Dubravka te dodala kako su joj najveća podrška obitelj i suprug Tony.

Nadalje je otkrila da, iako je od tragičnog događaja prošlo već skoro pet godina, i dalje uzima terapiju. Priznala je i da joj se svakodnevica promijenila zajedno s drugačijim životnim navikama.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.