Foto: TikTok

Celine Dion upozorila na simptome svoje bolesti: ‘Ignorirala sam znakove’

Autor: I.D.

Pjevačica Celine Dion progovorila je o svom zdravstvenom stanju u velikom intervjuu za Vogue povodom predstavljanja trailera za dokumentarac I Am: Celine Dion koji izlazi 25. lipnja na Primeu. “Nadam se da dokumentarac neće uplašiti ljude, već ih osvijestiti. Meni je trebalo 17 godina – molim vas, nemojte čekati toliko”, rekla je. 2008. godine Dion je uočila da nešto nije u redu s njenim zdravljem.

“Osjetila sam poteškoće s kontroliranjem glasa. Otpjevala bih visoke tonove, a onda bi mi se glas počeo grčiti. Otišla sam liječniku, pregledali su mi glasnice i rekli da su oteknute”, ispričala je. Nastavila je dalje po starom, a onda je shvatila da ima problema s kretanjem. “Morala sam se oslanjati na stvari”, prisjetila se.

Tek 2020. godine, kad je počela pandemija koronavirusa, odlučila je potpuno se posvetiti zdravlju i otkriti o čemu se radi. “Nisam više htjela biti hrabra, htjela sam biti pametna. Kad sam dobila dijagnozu, laknulo mi je”, priznala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Prime Video (@primevideo)




‘Grčevi utječu na svaki aspekt mog života’

Pjevačica boluje od neurološkog poremećaja Stiff Person Syndrome (sindrom ukočene osobe), koji joj je dijagnosticiran u jesen 2022. Zbog toga je odgodila turneju i sve nastupe.

Bivša misica sada se bavi nekretninama, otkrila kada će padati cijene: ‘Takav je trend’




“Nažalost, ovi grčevi utječu na svaki aspekt mog svakodnevnog života. Ponekad mi stvara poteškoće dok hodam i ne dopušta mi da koristim svoje glasnice da pjevam na način na koji sam navikla”, napisala je Dion na Instagramu 2022. najavljujući da će odgoditi datume svoje turneje.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.