FOTO: Screenshot/N1

Cecin bivši menadžer otkrio što se događalo u njenoj kući dok je bila u zatvoru: ‘Bilo je gadno’

Autor: B.G.

Malo je poznato da je Svetlani Ceci Ražnatović u jednom periodu menadžer bio Radomir Raka Marić, koji je srpskoj sceni podario brojne zvijezde. Raka je dugo godina prisutan na srpskoj estradnoj sceni, a njegove uspjehe kao menadžera, koji je stajao iza najvećih koncerata ikad održanih u susjednoj zemlji, nitko još nije nadmašio. Marić se sada prisjetio Cecina uhićenja tijekom akcije “Sablja”.

“Mene je to onako baš udarilo, znaš, u srce me udarilo baš. Majka dvoje male djece, oni mali Veljko i Anastasija… Veljko, mali, isto, ostali bez majke koja je u zatvoru, koju su zatvorili da leži s kriminalcima. Ona koja je zvijezda za mene, nisam ja znao, ulazio u te priče, što je, zbog čega je. Tada je bilo to vanredno stanje u državi. Brinuo sam malo, bila je tu i Lidija i baka, i ta tetka njena, tako su svi brinuli oko djece, ja sam pomagao nešto financijski i tako”, prenosi Kurir.

Podsjetimo, operacija ‘Sablja’ provedena je nakon atentata na bivšeg srpskog premijera Zorana Đinđića. Pojedini mediji u to vrijeme su navodili su je Ceca uhićena zbog veze s glavnim osumnjičenim za ubojstvo Đinđića, Miloradom Ulemekom LegijomDušanom Spasojevićem i Dejanom Milenkovićem Bagzijem.

FOTO: YouTube Screenshot

‘Promrzla sam u ćeliji’

Jedan srpski dnevni list objavio je vijest da je kod voditelja Centralnog zatvora Ace Jovanovića uživala izvjesne privilegije.

“Ne! Četiri mjeseca provela sam u ćeliji dva sa dva metra u nehumanim uvjetima. Od kada sam uhićena, pa do sredine svibnja, promrzla sam u ćeliji, kosti su mi se smrzle! Trideset dana provela sam u samici i nisam imala nikakav kontakt s bilo kim, pa čak ni sa odvjetnicima. Kasnije sam u ćeliji imala jednu, odnosno dvije cimerice. Međutim, što se tiče osoblja koje tamo radi, mogu im se samo zahvaliti zbog izuzetno korektnog odnosa. O voditelju zatvora također mogu kazati sve najbolje. Kada se čovjek nađe s one strane rešetaka, tek onda shvati koliko znači osmijeh i topla ljudska reč”, ispričala je pjevačica svojevremeno te objasnila zbog čega je odlučila štrajkati glađu.

Stravična snimka Arkanove zapovijedi u Vukovaru: ‘Idemo po baštama, pobijte ih sve bez milosti’




“Onog momenta kada sam saznala da mene i moju sestru Lidiju dijeli jedna zatvorska soba, odlučila sam to napraviti. Štrajkala sam glađu zbog nepravde koju doživljava moja obitelj, moja sestra koja je ni kriva ni dužna u zatvoru, pa i zbog svega što sam ja prošla. Nije mi bio cilj da tim štrajkom glađu iznudim nešto u svoju korist. Nisam kukala ni dok sam dva mjeseca prije toga sama bila u zatvoru. To je bio znak moje tuge zbog uhićenja moje sestre! Deset dana sam štrajkala glađu”, kazala je Srpkinja.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.