FOTO: Instagram

Cecin bivši dečko ljubi 14 godina mlađu misicu: Arkanova udovica ovo nije mogla smisliti kod njega

Autor: G.B

Sudionica reality showa “Zadruga”, Jovana Ljubisavljević u ozbiljnoj je vezi sa 14 godina starijim biznismenom Bogdanom Srejovićem, inače bivšim dečkom srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Jovana i Bogdan ne kriju koliko su zaljubljeni, a nerijetko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i svima pokazuju koliko se vole. Sada su na svojim profilima objavili iste fotografije uz isti opis, a na jednoj od njih su se i poljubili.

“Mogu osjetiti kad dvoje postanu jedno”, napisali su oboje u opisu fotografija. Inače, Jovana je nedavno progovorila o vezi s Bogdanom, pa priznala kako bi voljela da izgleda njihovo vjenčanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)




‘Ljubomora je potrebna, a srž je komunikacija’

“Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. S Bogdanovom kćeri imam savršen odnos i jako sam sretna i ponosna i ne bih ništa promijenila. Bogdan i ja smo cjelina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negdje udala da nitko ne zna, ali svakako ćete biti obavješteni”, rekla je Jovana jednom prilikom.

Podsjetimo, Srejović je navodno poduzetnik koji uspješno vodi mnoge klubove i restorane u Srbiji, a zbog posla je često znao biti dio estradnih krugova u kojima je upoznao i svoju bivšu suprugu Zoranu Tasovac, bivšu Miss Vojvodine, s kojom ima kćer. Inače, Ceca je na suptilan način otkrila zbog čega je pukla ljubav između nje i Bogdana.

Arkan zabranio snimke Cece i Rade Šerbedžije, javio se ključni igrač: ‘Ja sam je zastupao’




“Teško da me sada nešto može promijeniti, jer sam formirana ličnost, pa tako i on. Naša veza se bazira na ljubavi, povjerenju i kompromisu, jer bez kompromisa se ne može, ne postoji jednosmjerna ulica. Zrela sam, stabilna osoba, on je također takav čovjek i nama nije teško funkcionirati. On odlično zna s kim je u vezi, također ja znam što on voli, što mu paše i jako mi je lijepo. Mirna sam, sretna i zadovoljna, a taj mir nema cijenu”, rekla je Ceca za Blic prije nego što se udaljila od Bogdana.

Autor:G.B
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.