Foto: Instagram

Ceca se prisjetila jedne od najvećih grešaka: ‘Nikad više nisam eksperimentirala’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpska pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca jedna je od najvećih zvijezda u regiji. Za njene koncerte redovito se traži karta više, a gledati ju dolaze obožavatelji iz svih dijelova Balkana. Osim što niže hit za hitom, pozornost privlači i svojim atraktivnim izgledom na kojemu joj zavide i znatno mlađe pripadnice estrade.

Iako ju danas pamtimo sa tamnom (gotovo crnom) kosom, čini se kako nije uvijek bilo tako. Prije 18 godina, naime, tijekom prvog koncerta na Ušću bila je plavuša. Mnogi je takvu ne bi mogli zamisliti, a izgleda kako ni Ceci to nije odgovaralo. Plavu kosu smatra jednom od svojih najvećih grešaka koju više nikada nije ponovila.

“Nešto sam umislila da trebam napraviti drastičnu promjenu. Znaš ono kad si nečim drugim nezadovoljan, pa udri po kosi! Ja hoću biti plava, eto… Cijeli život sam crnka. Prođem tako kad sam se ofarbala pored ogledala i prepadnem se kako izgledam”,prisjetila se folkerica u razgovoru za K1 televiziju, prenosi Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)




‘Ne treba mi puno da me čovjek nagovori’

“Čim je prošlo Ušće rekla sam frizerki: ‘Ofarbaj me u gavran crno!’… Nikad više nisam eksperimentirala, samo tako te toplije boje na smeđu, što mi stoji. Ne treba meni puno da me čovjek nagovori”, zaključila je Srpkinja. Sudeći prema komentarima koje redovno dobiva na društvenim mrežama, fanovi također smatraju kako joj tamna kosa bolje stoji.

Nikolina Pišek osvrnula se na slučaj Matanić pa poručila: ‘Govorim iz prvog lica’




Podsjetimo, Ceca je nedavno bila u posebnom fokusu medija zbog jednog koncerta. Nastupila je u Mariboru 16. ožujka, no nedugo prije toga regijom je odjeknula vijest kako je netko išarao plakate za taj koncert, a koji su bili postavljeni diljem Lijepe Naše. Pjevačica se o svemu oglasila, uz upotrebu stihova legendarnog Prljavog Kazališta.

“Jednostavno se digla bura zašto su plakati postavljeni u Hrvatskoj, što je izazvalo tu neku ogromnu medijsku pažnju i puno se pričalo o tome. Ali ja sam stvarno u Sloveniji, bili plakati u Hrvatskoj ili ne, napunila svaku dvoranu tako da uzalud vam trud svirači”, poručila je pjevačica za srpske medije.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.