Foto: Instagram

Buduća snaha Roda Stewarta otkrila obiteljsku traumu: ‘Moj djed Hrvat je pobjegao od komunista’

Autor: M.P.

Za tri dana održat će se vjenčanje sina legendarnog glazbenika Roda Stewarta, 29-godišnjeg hokejaša Liama Stewarta, i influencerice Nicole Artukovich, Amerikanke s korijenima iz Konavala i Bosne i Hercegovine. Budući bračni par trenutno se zabavlja u Dubrovniku, a priprema za svadbu su u punom jeku.

Poznati su i detalji vjenčanja. Par će u četvrtak 30. svibnja dočekati goste u Hotelu Excelsior. Očekuje se dolazak sir Roda Stewarta kojem ovo neće biti prvi posjet Dubrovniku. U večernjim satima, Nicole i Liam priredit će zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, prekrasnoj terasi hotela s pogledom na grad.

Zavjete će izreći u petak u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima. Par će vjenčati isusovac pater Mirko Nikolić. Nakon što izraze svoju privolu i potvrde je zakletvom na crkvenom obredu, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac gdje je do dva sata u noći planirana zabava, piše Dubrovački vjesnik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)




Nicole otkrila: Moj djed je pobjegao od komunista

Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 skalina koje će morati svladati, a posebno upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice. Utvrda na 37 metara visokoj hridi kroz povijest je služila za smještaj posada i kaštelana, kao vojarna i zatvor, a početkom 20. stoljeća izdana hotelskoj kući radi adaptacije u hotel.

Nicole i Liam su u vezi 13 godina. Nicole inače ljetuje u dubrovačkom području, a ranije je na Instagramu otkrila da su njezini baka i djed s tog područja pobjegli u Ameriku.

„Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste”, otkrila je Nicole.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Ima i tetovažu grba s prvim bijelim poljem, a u Hrvatskoj je kupila i vjenčanicu s potpisom Aleksandre Dojčinović za svoje vjenčanje. Nicole i Liam u vezi su trinaest godina, a upoznali su se još u srednjoj školi u Kaliforniji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Hrvatica i snaha Roda Stewarta ponosno pozirala s crnom beretkom: Grb privukao pažnju

Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.