Foto: Instagram

Brena se odrekla svog zaštitnog znaka: Nosila ga 40 godina, a sad je nestao

Autor: M.T.

Nastup u Zürichu 29. lipnja zapalio je publiku s izborom izvođača, ali i s još jednim novitetom. Naime Lepa Brena je u subotu pozornicu dijelila s Draganom Mirković, Senidom Hajdarpašić te mnogim drugim izvođačima, a jedna od hit tema bila je upravo Brenina frizura.

Naime, pjevačica se odvažila izaći iz svoje komfort zone te se odreći svog zaštitnog znaka koji nosi već posljednjih 40 godina. Svojim je činom napravila drastičnu promjenu, čime je sve iznenadila. Brena se odrekla svoje plave kose po kojoj je bila poznata i obojala kosu u smeđe.

Pjevačica poznata hrvatskoj publici, postala je brineta, a objavom na društvenim mrežama izazvala je pomutnju kod obožavatelja. Fotografiju je objavila na Instragam priči gdje pozira zajedno s poznatom slovenskom pjevačicom Senidom Hajdarpašić i popularnom folk pjevačicom Draganom Mirković. Novu je frizuru upotpunila crnom kombinacijom.

Foto: screenshot Instagram

Ogromno bogatstvo i nekretnine

Lepa Brena se u duetu s Dragonom i našla na listi najbogatijih pjevačica na estradi gdje je vodeće mjesto preuzela ipak Dragana, čak i unatoč razvodu. Lepa Brena je slijedi s bogatstvom od 80 milijuna te brojnim nekretninama. Nedavno je pak otkrila tko joj je predvidio ovoliki uspjeh.

Prepričala je svoje susrete s prorocima, točnije s Babom Vangom te nepoznatim prorokom kada je imala samo 14 godina s kojim se susrela kada je bila kod tete Sene. “Dva proroka su bili krucijalni u mom životu. Kada sam imala 14 godina, bila sam u to vrijeme klinka koja nije toliko izlazila po diskotekama. Sjećam se da sam sa svojom mamom bila kod tete Sene. Došao je jedan stariji čovjek”, rekla je Brena te nastavila.

Tada je, naime, jedan stariji čovjek došao kod njezine susjede i tražio čašu vode. Kada mu je Brena dodala vodu, čovjek je sjedio te najavio njenu veliku slavu: “Vidite ova vaša kćerka, ona će biti jako, jako poznata. Koliko očima vidi, toliko će ići daleko. Koliko rukama raširi, toliko će moći da uzme. On se na to sve nadovezao i rekao da ću biti poznata kao Josip Broz Tito.”

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena 𝓯𝓪𝓷 (@lepabrenaqueen)




Što donosi budućnost

Drugo proricanje bilo je u vrijeme kada je imala turneje po Bugarskoj gdje je posjetila Babu Vangu. Brena je prije posjete imala poseban ritual gdje je spavala na šećeru te birala outfit koji će obući.

“Kada ste jako mladi, plašite se što će vas dočekati u budućnosti. Spavala sam na šećeru noć prije toga, jer su mi rekli da tako mora. Gledala sam da se skromno obučem, kako me ljudi ne bi prepoznali. Kada sam kročila kod Baba Vange, poručila mi je: A ti li si Lepa Brena?”, ispričala je Brena.

Brena posjetila Babu Vangu, nije povjerovala što joj je rekla: ‘Sve je na kraju bilo točno’

Baba Vanga joj je tada predvidjela kako će biti voljena u Bugarskoj. Također joj je prorekla da će se udati za čovjeka koji nosi bijelu uniformu, imati veliku kuću u kojoj će svi glazbenici biti zajedno, i rađati samo mušku djecu. “Sve mi je to Baba Vanga prorekla i sve je na kraju bilo točno. Nisam joj na početku vjerovala, ali poslije sam shvatila da je sve istina što priča”, rekla je Brena.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.