Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Brat Natali Dizdar dobio sina, dao mu nesvakidašnje ime: ‘Paše mi uz prezime’

Autor: I.D.

Brat pjevačice Natali Dizdar, Filip Dizdar, nedavno je postao otac. Sa svojom zaručnicom Majom Šiprak, dobio je sina. Sretnu vijest podijelio je putem Instagram priča, gdje je objavio sliku svog sina i emotikonom potvrdio njegovo ime – Val, kako je ranije najavio u IN magazinu.

“To je nekako ime koje sam ja često imao u svojim scenarijima. Kad radim prve verzije, uvijek zapičim ime Val jer mi je nekako super, kratko je, a i nekako mi paše uz prezime”, objasnio je Filip, a tada je otkrio da on i zaručnica planiraju imati još djece.

”Moj je plan imati petero djece, a Majin dvoje, pa ćemo vidjeti. Maja će biti super mama! Ja za Maju nemam nikakve sumnje, to me i privuklo kod nje. Maja je stvarno super cura, možeš se pouzdati u nju, pametna, uspješna. Stvarno mislim da ima vrijednosti koje bih volio da moj sin isto ima”, rekao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Dizdar (@filipdizdar)




Evo čime se bavi samozatajni brat Natali Dizdar

Filip i Maja par su već nekoliko godina, a prošle godine u veljači su se zaručili. Inače, Maja radi kao brend menadžerica i vlasnica je linije proizvoda za njegu kože. S druge strane, Filip, poput svoje sestre, također je aktivan u glazbi. U posljednjih nekoliko godina usmjerio se na poslove u produkciji, montaži i režiji, prije nego što se odlučio upisati na Akademiju dramskih umjetnosti.

Posljednje tri godine aktivno sudjeluje i na projektima Nove TV, poput “Supertalenta” i “Plesa sa zvijezdama”. ”Spektar ljudi koje sam upoznao, pogotovo na ‘Supertalentu’, mislim da nema posla na ovom svijetu koji bi ti doveo u istom danu nekoga tko riga vatru, zna moliti na latinskom i super radi salto, stvarno jako šarena ekipa. Super je posao zapravo jer sam ja taj neki prvi kontakt s kandidatima. Znači, meni je cilj nekako uzeti esenciju kandidata i predstaviti je ljudima. I zasad mi još nije dosadilo, dosta je zabavno”, ispričao je Filip Dizdar.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.