Foto: Ycreenshot/YouTube

Bizarna predstavnica Irske doživjela užas: ‘Bila sam slomljena, strašno’

Autor: F. P.

Na ovogodišnjem Eurosongu, Bambie Thug branila je boje Irske s pjesmom “Doomsday Blue”. Njen jezivi nastup i neobični kostimi izazvali su zgražanje mnogih diljem Europe i svijeta. Bambie je tijekom svog nastupa predstavila dva outfita – prvi je bio u obliku crne haljine s voluminoznom suknjom od crnog perja.

Sve je pratila i jaka teatralna šminka, u skladu s ulogom vještice koju si Bambie Thug dodjeljuje na pozornici. Plesač maskiran u kentaura dodatno je zaokružio cijelu priču. Njegov izgled i scene na televiziji mnoge su zgrozili, a komentari na račun Irske i dalje ne staju.

Bambie je rođena kao djevojčica u Corku 6. ožujka 1993. godine. Kao i švicarski predstavnik Nemo, identificira se kao nebinarna osoba te preferira da se za nju koriste zamjenice ‘oni’. U ranom djetinjstvu dijagnosticiran joj je ADHD, odnosno poremećaj pažnje i hiperaktivnosti.

Trauma tik pred najveći nastup karijere

U siječnju ove godine ekscentrična Irkinja otkrila je da je imala složeni oblik post-traumatskog poremećaja, i to od brojnih zlostavljanja i trauma iz djetinjstva. Jedan od najgorih trenutaka doživjela je tik pred najveći nastup u karijeri, o čemu je nedavno govorila.

“Sve se probudilo u travnju 2023. godine kada me silovao netko koga sam smatrala prijateljem. Dogodilo se tri tjedna prije mog debitantskog nastupa na Download Festivalu, najvećeg trenutka u mojoj karijeri do sada i iskreno, ukrao mi je to iskustvo”, priznala je Bambie za tamošnje medije.

Jeziva irska predstavnica zaprepastila poznate Hrvate: ‘Kako se skidaju uroci?’




“Bila sam potpuno slomljena, maskirala sam svoje osjećaje i ne sjećam se niti sekunde showa. Bilo je strašno, ali neću dozvoliti da me to zaustavi. To me samo čini jačom”, dodala je Irkinja, koja je na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga svojom pjesmom izborila prolazak u finale.

Podsjetimo, osim Hrvatske i Irske, svojim izvedbama je mjesto u velikom finalu osvojilo još osam zemalja. To su redom: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, te Luksemburg. Bitno je naglasiti da su finalisti proglašeni nasumično, dakle neovisno o redu nastupa te večeri.




 

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.