Foto: Instagram

Bivšeg dečka Ivane Mišerić nekad su nazivali genijem, a danas je pod istragom

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Poduzetnik Sandro Mur,  kojeg su neki mediji predstavili kao genija, ovih se dana našao u centru kada je početkom tjedna danski list Berlingske objavio veliki članak u kojem danski i hrvatski stručnjaci, koji su se posvetili istraživanju, demantiraju navodne milijarde prihoda njegove firme Bellabeat, koju drži sa suosnivačicom Urškom Sršen, ujedno njegovom bivšom djevojkom.

Mur je u braku s hrvatskom manekenkom i glumicom Emom Kovač s kojom se početkom godine u tajnosti vjenčao u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a navodno ni Emina majka nije znala za njihovo vjenčanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ema Mur (@emamur)

Bivši par imao je samo riječi hvale jedno za drugo

Nakon vjenčanja par je otišao na medeni mjesec u New York i na Havaje, a Ema je  nedavno otkrila da sa Sandrom očekuje dijete.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ema Mur (@emamur)




Prije Eme, Mur je bio u vezi sa radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić, koju je upoznao na poslovnom putu 2018. godine.  Par je jedno vrijeme živio u stanu na zagrebačkom Zrinjevcu, a voditeljica je rado otkrivala detalje o njihovoj vezi objavljivanjem zajedničkh fotografija, a hvalila se i poklonima koje joj je Sandro poklonio.

‘PROŠLI SMO SVAŠTA’ Ivana Mišerić na Instagramu progovorila o svom dečku, podršku joj pružila Barbara Kolar

Ivana je govorila da je Sandro dobar čovjek, netipičan i pomalo kaotičan te da ima odličan smisao za humor, no prekinuli su dvije godine kasnije.  Ivana se tada vratila u obiteljski dom u Velikoj Gorici te je obrisala zajedničke fotografije sa svojih profila.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.