Foto: Instagram

Bivša natjecateljica Big Brothera progovorila o borbi s bolesti: ‘Bilo je kritično’

Autor: M.T.

Bivša reality natjecateljica, Rada Vasić, otvoreno je progovorila o svojoj borbi s teškom bolesti te o podršci koju prima od obitelji, uključujući sinove koji su sada Ivana i Ana. Prošle je godine Rada govorila o svom zdravstvenom problemu, a sada je otkrila kako se osjeća mnogo bolje.

“Hvala Bogu, sada nije loše. Bilo je baš kritično, ali poslije kemoterapije bilo je poboljšanja. Kosa mi je sada porasla, mada nije baš kakva je bila, ali hvala Bogu, ide na bolje”, rekla je Rada, te izrazila zahvalnost zbog toga što joj se zdrastveno stanje poboljšalo.

Rada je također istaknula kako je podrška okoline jako bitna za njezin oporavak. “Djeca su sada radosna, suprug također. On sada i radi. Pored mene se osjećaju sretnim. Optimisti smo svi, vjerujem da će sve biti u redu. Bila sam jako loše, ali hvala Bogu, doktori su mi puno pomogli, pomogli su mi i moji prijatelji… Bila sam na TikToku, uključivala sam se svaku večer, pričala sam o bolesti… Svi su me podržali, i fanovi, i okolina, i moji doktori. Nema tko ne voli Radu,” našalila se ona.

Foto: Instagram

‘Opet farbam kosu’

Unatoč teškom razdoblju, Rada je pronašla snagu za humor i optimizam. Iako je zbog kemoterapije izgubila kosu, sada se oporavila i ponovno može bojiti svoju kosu u prepoznatljivu crvenu boju. “Otpale su mi i trepavice, kosa i obrve. Kad mi se pojavila kosa, doktor mi je prvo rekao da se ne bojim, ali sada mogu. Opet farbam kosu, evo kupila sam farbu, drugi put se farbam. Kosa mi je gusta, nije još toliko duga, ali nema veze. Bog zna da imam dobru dušu pa me pogledao.”, rekla je Rada.

Promjena načina prehrane također je bila dio njezinog oporavka. “Smršavila sam oko osam kilograma i nastavit ću s dijetom. Pazim na prehranu, jako je važna.”, dodala je, naglašavajući važnost zdravog načina života.

Iako se osjeća bolje, Rada je zabrinuta za svog supruga Radu, kojem su prije nekoliko mjeseci otkazala oba bubrega. “Možda bih se još bolje osjećala da je s Radom sve u redu. Brinem se za njega, ne više za sebe. Bio je u vrlo kritičnom stanju. Otkazala su mu oba bubrega, imao je tri-četiri operacije koje nisu uspjele. No, kada je konačno došao na VMA u Beogradu, tamošnji su mu liječnici uspjeli pomoći i oporavio se. Nije sve u redu, ali kako je bilo, preživio je”, zaključila je Rada.

Oglasila se Rada iz Big Brothera, stanje je loše: ‘Nije dobro, ne osjećam se dobro’




Rada je ponosna na svoje sinove, sada Ivanu i Anu, koji žive u Njemačkoj. Ranije je govorila kako je sa suprugom financijski pomogla djeci da promijene spol u Njemačkoj. “Prema kćerima sam zaštitnički nastrojena i ne želim previše govoriti o njima jer su me tako zamolile. Ipak, ranije sam otkrila kako je Ivana u sretnom braku s Nijemcem, a Ana u vezi,“ rekla je Rada, naglašavajući koliko je ponosna na svoju djecu.”




Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.