Foto: InMagazin

Bivša misica sada se bavi nekretninama, otkrila kada će padati cijene: ‘Takav je trend’

Autor: I.D.

Na modnoj reviji brenda Snježane Schillinger suprug Franz iznenadio je luksuznim poklonom, dok je Borna Kotromanović privukla pažnju neobičnim detaljem kao Indijka. Atraktivni, ali itekako nosivi komadi iz modne radionice Snježane Schillinger i Antuna Tina Brišara prošetali su ”Na modrom nebu iznad Zagreba”. Upravo je to naziv 14. revije ovog kreativnog dua.

”Žene nas uvijek inspiriraju kao takve, želimo da se osjećaju kao princeze u svakoj situaciji pa tako i na plaži. Trudimo se raditi stvari koje se više puta mogu obući i koje svaki put atraktivno izgledaju što je pokazala Borna jer je ona već imala jednom ovu našu haljinu, samo je napravila drugi stajling tako da joj haljina izgleda skroz drugačije”, objasnila je Snježana Schillinger za InMagazin.

Treća sreća za Snježanu je zaista sreća. Njezin suprug Franz ne propušta nijednu priliku biti romantičan i iznenaditi je darom. Ovog puta raskošnim buketom crvenih ruža. ”Pa to je prekrasno. On mene stvarno podržava i naviknuo se, gura sa mnom iako mu je u početku to sve skupa bilo jako neobično”, priznaje Snježana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)




‘Mislim da će još neko vrijeme potrajati’

Reviju nije propustila ni Anđa Marić. Sa svojom liječnicom promovira zdrav način života. ”Zajedno promoviramo zdravlje, vježbe, što više plesa, smijeha jer ovo je samo posljedica velikog stresa bila”, priča Anđa. Svi su pogledi biti uprti i u Kraljicu Hrvatske 2000-te, koja je značajno posvijetlila kosu. “Već sam trebala neku promjenu i baš mi je drago da vam se sviđa”, zaključila je Antea Kodžoman.

Bivša manekenka sada je agentica za nekretnine. Idealna prilika za saznati zašto su nekretnine danas baš toliko skupe. ”Pa zato što je tržište živo, jednostavno je takav trend i mislim da će još neko vrijeme potrajati iako svi najavljuju drugačije, ali evo za sad je još uvijek tako. Malo ćemo pričekati!”, zaključila je Antea. Uz pokoji komad iz ove proljetno-ljetne kolekcije na Instagramu će lajkovi prštati k’o od šale.

Inače, bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman nakon što se povukla iz manekenskih voda, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a sada ova bivša manekenka ima novi posao i to u jednoj od poznatijih domaćih agencija za nekretnine u kojoj su zaposlena još neka poznata imena sa naše estrade poput bivših misica Sarah Ivanković i Arijane Podgajski, Nenada Tatrinova supruga Maje Šuput te Dine Purića koji se natjecao u “The Voiceu Hrvatska”.




Žarko Radić živio u Beogradu prije rata: Mučno razdoblje za Hrvate proveo je radeći ovaj posao

Zadnjih godina se Matea povukla iz javnosti i pojavljuje se samo na događajima bliskih prijatelja pa tako ne propušta modne revije svoje prijateljice Snježane Mehuna koja stoji iza modnog brenda Duchess, a redovito se i dalje druži s kolegicom s modnih pista Majom Cvjetković. Rijetko daje izjave za medije jer ima loša iskustva iz prošlosti kada su joj se pripisivale određene ljubavne veze pa zato ni ovom prilikom nije htjela odgovoriti na pitanje u kojem je ljubavnom statusu.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.