Foto: Tea Belak

Bivša kandidatkinja ‘Braka na prvu’ zabrinula teškim priznanjem: ‘Kad te napuste zbog tumora’

Autor: M.T.

Bivša kandidatkinja ‘Braka na prvu’, Hedviga Tandara, zabrinula je svoje fanove na Instagramu kada je prije nekoliko podijelila video s naslovom “Kad te napuste zbog tumora na mozgu pa se boriš još jača”. Ovaj emotivni post potaknuo je mnoge na pitanja, pa je Story kontaktirao Hedvigu kako bi razjasnili situaciju oko njezinog prekida s dečkom kojeg je upoznala prije nekoliko mjeseci.

“No, nije riječ o trenutnim događajima, nego o prošlim iskustvima,” pojasnila je Hedviga. “Da nisam prošla kroz sve te teške situacije – okrutne stvari koje ti život donese da te testira – ne bih sada bila ovako snažna osoba. Ta iskustva su me oblikovala i omogućila mi da budem dovoljno kvalitetna osoba da zaslužim ovu vezu koja sada lijepo napreduje.”

Hedviga je o svojim teškim iskustvima pisala u svojoj knjizi “Krhki narcis,” koja je dobila pozitivne kritike od onih koji su je pročitali. “Knjiga potiče ljude da zadrže čistu glavu i vedar duh, ne samo pri suočavanju s najgorim dijagnozama, već i u svakodnevnom životu,” rekla je. “Sutra idem na MR 3Tesla da provjerimo stanje tumora u mojoj glavi. Odluku da ponovim magnetsku rezonancu donijela sam na poticaj mog partnera.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hedviga Ivana Tandara (@heddaivana)




Nerješive prepreke

Hedviga je zahvalna svom partneru na podršci i brizi. “Uvidio je da se češće brinem o drugima nego o sebi, i motivirao me da odem na preglede. To je bila vrlo dobra taktika koja je upalila,” kazala je.

Nedavno je otkrila da je svoju novu ljubav upoznala kroz posao. “On je često poslovno u Zagrebu, što nas je povezalo. Bitno mi je da je osoba koja marljivo i uporno gradi svoj karijerni put, kao što to čini i u privatnom životu. Njegova disciplina i sposobnost nošenja s užurbanim ritmom me zadivljuju,” rekla je.

Hedviga iz ‘Braka na prvu’ o potresnoj dijagnozi: ‘Jako mi je loše, morala sam donijeti tešku odluku’




Podsjetimo, Hedviga je sudjelovala u trećoj sezoni “Braka na prvu,” gdje su je eksperti spojili sa softverskim inženjerom iz Novog Sada, Zoranom Babovićem. Njihova veza brzo je postala strastvena, ali je nedavno završila. “Zoran i ja nismo više zajedno, a razlog su nepremostive razlike,” otkrila je.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.