Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Pjevačica u ratu doživjela ogroman gubitak, njezina objava slama: ‘Najponosnija na svijetu’

Autor: F. P.

Diljem Lijepe Naše danas se obilježavaju dva velika praznika – Dan državnosti i Tijelovo. Mnogi su tom prilikom spojili četvrtak i petak kako bi imali produženi vikend, koji će velik broj provesti uz roštilj i obiteljsko druženje. I dok mnoštvo Hrvata i Hrvatica danas slavi, jedno od naših estradnih lica dan provodi na drugačiji način.

Pjevačica Nika Antolos, osim što je poznata kao bivša članica sastava Feminnem, pozornost je privlačila i sudjelovanjem u Superstaru gdje je bila jedna od članica žirija. Inače dosta aktivna na društvenim mrežama, svojim fanovima sada se obratila uz sjetnu objavu kojom je obilježila današnji praznik.

“Najponosnija na svijetu na svog tatu, njegove dečke i svoju domovinu. Sretan vam i blagoslovljen Dan državnosti i blagdan Tijelova”, napisala je Nika. Uz to je podijelila fotografiju nadgrobnog spomenika na kojem su ispisana imena šestero hrvatskih vojnika, među kojima je bio i njen otac, Boris Antolos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____)




Fanovi joj uputili sućut i podršku

“Draga Nika, vama i vašoj curici blagoslovljen blagdan Tijelova”, “Hvala im i vječna slava”, “Žao mi je za gubitak”, “Slava im dovijeka”, “Za tatu”, “Hvala vašem tati i svim herojima, počivao u miru kod Gospodina”, “Sretan i blagoslovljen blagdan Tijelova vama i vašoj kćerki želim”, poručili su joj fanovi uz izraze sućuti i podrške.

Kako je uklesano na spomeniku, Boris i petero njegovih kolega gardista poginuli su 14. prosinca 1991. godine pri obrani Rijeke. Spomenik su podigli prijatelji i suborci 29. satnije Riječkih dobrovoljaca, a nitko od poginulih nije imao više od 30 godina. Nikinom ocu bilo je 29 godina, dok je najmlađi od njih imao svega 20.

Ava Karabatić jasno stala na stranu tisuća Hrvata: ‘To je sve čista ljubomora’




Podsjetimo, povodom današnjeg dana na mrežama se oglasila i Kolinda Grabar Kitarović. Bivša hrvatska predsjednica na Facebooku je podijelila fotografiju vijoreće hrvatske zastave, uz što je Hrvatima i Hrvaticama uputila najljepše želje. I ona se, kao i mnogi, prisjetila ovog važnog dana iz naše prošlosti.

“Prisjećamo se trenutaka kada smo prije 34 godine, 30. svibnja 1990., započeli put prema izgradnji suverene i demokratske države. Nikada nećemo zaboraviti hrabrost i odlučnost svih onih koji su se borili za našu slobodu i nezavisnost, ponosni na našu povijest i s vjerom u svjetlu budućnost naše domovine. Živjela Hrvatska!”, poručila je Kolinda.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.