Foto: Ivica Galović/PIXSELL

BITKA ‘CRNJAKA’: Omiljeni domaći rokeri modno usklađeni oduševili Brođane! Kojem od njih crno najbolje stoji?

Autor: Š. P.

Druga, ujedno i završna večer 5. CMC 200 Slavonija festa protekla je u znaku poznatih domaćih rockera – Damira Urbana i njegove Četvorke, Opće opasnosti te Atomskog skloništa. Baš poput ženskih izvođača iz prve večeri, i ova je rokerska ekipa očito imala prešutni dress code.

U prvoj večeri, u kojoj su nastupile Učiteljice, Lidija Bačić i grupa Magazin, modna tema bili su – minjaci. Pročitajte više! BITKA ‘MINJAKA’: Lidija Bačić, Andrea Šušnjara i Učiteljice nastupile u vrućim ljetnim izdanjima! Koja je vaš favorit?

Nakon minjaka, na red su došli – crnjaci.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Damir Urban je na popularnom odmaralištu Poloj nastupio u svom prepoznatljivom stilu. Za prvi koncert u Slavonskom Brodu nakon više od deset godina odabrao je crni sako, suknju, čašu crnog vina i crni lak na noktima.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Pero Galić se također ‘zacrnio’ od glave do pete, kao i čitava Opća opasnost. Svoj su opaki stil upotpunili, naravno, lancima i zakovicama.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Crnu modnu filozofiju ispoštovala je i grupa Atomsko sklonište. Balansirajući između udobnosti i mode, njihov frontman Bruno Langer odlučio se za pamučnu kombinaciju majice i košulje.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.