Foto: Instagram

BISTE LI I VI OVAKO POSTUPILI? Omiljenog voditelja oduševila plemenita gesta u susjedstvu!

Autor: Š. P.

Voditelj i redatelj Tomislav Jelinčić na društvenim se mrežama pohvalio poštenim susjedstvom – netko je u njegovoj zgradi nalijepio natpis u koji je u današnje vrijeme općeg grabeža zapravo teško i povjerovati.

“Izlazim ja tako jutros iz zgrade… Ponosan na svoje susjede!”, napisao je RTL-ov voditelj uz fotografiju s plemenitom porukom. “Nekome je ispalo 200 kuna na hodniku. Nazovite…”, stoji u poruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tomislav Jelinčić (@tomislav.jelincic)

Ranije ove godine Jelinčić se, doduše, u drugom obliku i mediju, također pobrinuo da se čuje za dobra djela. Snimio je, naime, dokumentarni film “Starac i roda” o popularnom ptičjem paru Malenoj i Klepetanu te Stjepanu Vokiću, čovjeku koji se za njih godinama brinuo.




“Uvijek je nezahvalno raditi film o nečemu o čemu svi sve znaju: Malena ne može letjeti, svake godine joj se Klepetan vraća, naprave djecu, s njima odleti u Afriku i bok, priča ispričana u nekoliko sekundi. No dokumentarac “Starac i roda” nakon mnogobrojnih kraćenja i oštrih rezova u konačnici traje 76 minuta”, rekao je Jelinčić za Jutarnji list o prvom velikom projektu nakon što je diplomirao režiju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Njegov film je prikazan na brojnim festivalima, a na Liburnia Film Festivalu osvojio je i nagradu publike.

Pogledajte trailer!




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.