Foto: TikTok

Beograđanka upala u mučnu situaciju: ‘Moj balkanski mozak nije shvatio’

Autor: I.D.

U svome novom videu na TikToku djevojka po imenu Mina, studentica iz Srbije koja trenutačno živi u Londonu, otkrila je zašto se nakon prvog spoja nikada više nije javila strancu s kojim je otišla na kavu. “Ovo je priča o jednom dečku s kojim sam izašla ovdje u Londonu. Dečko je bio jako simpatičan, sladak, upoznali smo se preko jedne aplikacije, znam, malo je kritično, ali ovdje to ljudi rade i normalno je”, započela je.

Muškarac s kojim je izašla na spoj radio je kao inženjer za Formulu 1, a Mina ga je nazvala “jako pristojnim tipom za kojeg je bilo očito da ima para”. “Uglavnom, našli smo se i trebali smo ići na kavu. Blizu mene je jedan kafić i tu smo sjeli. U nekim kafićima dođeš do blagajne, kažeš što želiš i odmah platiš… Tako ja i u ovom kafiću dođem na blagajnu i naručim cappuccino. Onda sam se okrenula i upitala njega što on želi. On je samo stajao tamo vrlo ozbiljno i rekao: Ne, ne, reci što hoćeš. Moj balkanski mozak nije shvatio o čemu se radi”, rekla je u videu.

“Meni uopće nije dolazilo do mozga da on želi da svatko plati svoju kavu koja je bila tri do četiri funte. Još ga ja ispitujem kao: Ne, ne, reci što hoćeš?, a on jadan tu ne želi reći što je problem nego sugerira da naručim. Meni se u tom trenutku upali lampica da on ne želi platiti. U tom trenutku mi je došlo da mu kažem da mi samo objasni što želi i ja ću platiti, zato što je to račun od 9-10 funti”, ispričala je.

@minajakovljeviic

#srbija #balkan #balkantiktok

♬ original sound – minajakovljeviic

‘Nijednom tom škrtici ne treba plaćati kavu’

Nadalje, kako je rekla u videu na TikToku, na kraju je svatko platio svoje, a ona je ostatak večeri “provela u agoniji”. Također, kako je objasnila, nakon te večeri “više se nikad nisu čuli”.




Petar Grašo otkrio spol drugog djeteta koje čeka s Hanom: ‘Blagoslovljen sam čovjek’

U komentarima su se pojavili razni Balkanci koji žive van granica ove regije, a istaknula se jedna komentatorica koja je napomenula da plaćanje svoje šalice kave nije loša stvar. “Žena može u bilo kom trenutku predomisliti se i otići, npr. platiti svoju kavu, reći mu zbogom i odlepršati da sama uživa u njoj. Nijednom tom škrtici ne treba plaćati kavu”, napisala je.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.