Foto: Collage (Guliver Image/CROPIX)

Baby Lasagna svoje plesne pokrete preoteo od Tita: Mreže gore zbog ove usporedbe

Autor: F. P.

I dalje se ne stišava bura oko jučerašnjeg hrvatskog uspjeha. Naš predstavnik Baby Lasagna je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga oduševio publiku te s lakoćom prošao u finale, koje se održava u subotu. Čestitke na ovom očekivanom uspjehu ne prestaju mu pristizati sa svih strana.

O svemu se oglasio i premijer Andrej Plenković, poručivši kako se nada da će Hrvatska slaviti i u subotu. Čitava Arena Malmö je pjevala i plesala u ritmu ‘Rim Tim Tagi Dima’, zbog čega nimalo ne čudi kako je Lasagna i na mrežama nadmašio ostale zemlje koje su nastupile.

Naravno kako je cijeli nastup Hrvatske bio poseban doživljaj, no jedna stvar je bila zaista posebna. Baby Lasagna je u jednom trenu Europu pozvao da s njim zapleše već dobro poznate pokrete, a publika u Švedskoj na to je odgovorila na najbolji mogući način.

Tito plesao istim pokretima kao i Lasagna

Prepoznatljivi pokreti širili su se čitavom arenom, a potaknuli su i razne objave na mrežama. Na platformi X tako je osvanuo kratki isječak predsjednika bivše države, Josipa Broza Tita, koji je na gotovo identičan način plesao u društvu nekoliko seoskih djevojaka.




Procurile brojke, Baby Lasagna nadmašio čitav Eurosong: ‘Hrvatska bi trebala biti ponosna’

“Raiven, Teya Dora i Baby Lasagna u finalu”, našalio se autor objave, koja je dobrano nasmijala Hrvate i velik dio Europe. Ubrzo su zbog objave krenule i pošalice kako je Baby Lasagna svojim plesnim pokretima kopirao Tita, odnosno da je pokrete ‘oteo’ od njega.




Podsjetimo, nedugo nakon prve polufinalne večeri objavljen je dio redoslijeda izvođenja u finalu. Pored Hrvatske je pisalo ‘odabir producenata’, što znači da oni odlučuju u kojem dijelu večeri ćemo nastupati. Zbog toga mnogi strahuju kako bi ovo moglo naštetiti konačnom plasmanu Baby Lasagne u finalu.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.