Foto: Tonci Plazibat/CROPIX

Baby Lasagna poremetio mu planove, Stanković sada najavio posebnu emisiju: ‘Tko preživi’

Autor: F. P.

Televizijsko lice Aleksandar Stanković već godinama je neizostavan dio malih ekrana. Na čelu emisije Nedjeljom u 2 nalazi se više od 20 godina, tijekom kojih je kroz njegov studio prošla nekolicina zanimljivih gostiju, od kojih je većina poticala i brojne rasprave na društvenim mrežama.

Međutim, čini se kako će jubilarno izdanje ove kultne emisije biti sasvim drugačijeg karaktera. Naime, Aco je na Facebooku najavio veliku 1000-tu epizodu NU2, koja – po svemu sudeći – gosta neće imati. Kako to već i priliči, njegova najava posebno je odjeknula među gledateljima.

“1000. emisija ipak ove nedjelje, a onda dalje ful gas do 2000. Tko preživi…” napisao je Stanković, i to bez najave gosta. Jubilarno izdanje inače je trebalo biti emitirano prošle nedjelje, no voditelj je od toga odustao u korist Baby Lasagne, koji se tada vraćao iz Švedske sa Eurosonga.

‘Tko preživi pričat će, nema straha’

“Ja čekam tritisućitu emisiju, ali sve čestitke”, “Ako si se u stanju intelektualno spustiti par nivoa, pozovi ove DP-ove ministre”, “Pozovi magistra Dabru, ako se usudiš”, “Zovi Baby Lasagnu”, “Nema straha za emisiju”, “Tko preživi pričat će”, komentirali su neki ispod ove neuobičajene najave.

“Čestitke, veselim se nedjeljnom specijalu”, “Taman na Duhove gledamo Duhove prošlosti”, “Tko čeka taj dočeka”, “Ful gas, onda zvati Desingericu za 1001.”, “Uvijek preživljavaju najsposobniji, najkoncentriraniji i najmudriji. Gospodine Stankoviću, moj naklon”, pisali su drugi.

“Dobro se držite, ali ćete i vi na kraju završiti u Irskoj”, “Uvijek gledam tu emisiju”, “Daleko je nedjelja”, “Molim vas kartu u prvom redu”, “Bit će 2000 ali bez tebe, vodit će je Baby Lasagna”, “Ode kosa od prohujale brzine”, “A valjda će te do tada privatizirati”, nadovezali su se ostali.




HRT iznenadio naprasnom odlukom zbog Baby Lasagne: O svemu se oglasio i Stanković

Podsjetimo, netom uoči prošlotjednog izdanja HRT je iznenadio odlukom da će se prenositi doček Baby Lasagne. Aco je tada ‘primat’ prepustio mladom Umažaninu, odgodivši tisućitu emisiju koja je ranije najavljena uz dodatak da će biti drugačija od onoga na što su gledatelji navikli.




“Uz 20 inserta iz dosadašnjih emisija urednik Aleksandar Stanković prisjetit će se detalja koje gledatelji nisu mogli vidjeti. Koga su u pripremi emisije čuvali policajci? Tko je u studio donio vijenac za pokojnike, a kome je Nu2 spasila život vidjet ćete u jubilarnom izdanju”, opisano je tada.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.