Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Baby Lasagna odgovorio Lovrenu: ‘Vjera i obitelj su mi najvažnije u životu’

Autor: I.D.

Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, Istrijan koji je preko noći postao favorit za pobjedu na Dori, a onda je i pobijedio. Stručni žiri i publika dali su mu najviše glasova te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj. Na ovom natjecanju za pjesmu Eurovizije s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’, Lasagna je potaknuo Dejan Lovrena na objavu koja je mnoge iznenadila: “Ubijedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj”, stoji u Instagram Storyju ovog nogometaša.

Nije dugo trebalo da Baby Lasagna odgovori. On kaže da je njemu vjera bitna u životu, ali i obitelj. “Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se ‘potruditi’ da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga”, izjavio je Lasagna. “Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima”, kazao je.

Podsjetimo, nakon proglašenja u finalu Dore, Baby Lasagna je pobjedu komentirao i na press konferenciji. “Mislim, ne volim to toliko, svega ovoga što se događa nisam najveći fan, ali u redu i to ću odraditi onako hrabro zbog ljudi koji su glasali, vjerovali u mene i molili za mene”, na početku je rekao pjevač. “Nisam vjerovao, nisam još razumio kako funkcionira glasovanje. Ali sam sam sebe uvjeravao da nije gotovo dok ne čuješ to ime “Baby Lasagna”, nije gotovo”, dodao je pobjednik Dore.

‘Nije mi bilo ni na kraj pameti’

Pitao je dečke iz Leta 3 za savjet kako je njima bilo, a oni su mu rekli da je bilo borbeno. “Ne gledam baš nikoga kao konkurenciju kao i na ovoj Dori, a ovo što smo treći na kladionicama i dalje je super vijest, moglo je biti lošije tako da sretan sam što mi to sada kažete”, napomenuo je Baby Lasagna i otkrio kako mu je najdraža slovenska pjevačica koja je i nastupila u show programu druge polufinalne večeri, ali da je ne smatra svojom konkurencijom te da su dosta slični po pitanju stila.

“Ispalo je lijepo, ali za početak bih joj mogao pružiti ruku jer se nismo još upoznali”, odgovorio je pjevač na pitanje u vezi Zsa Zse koja je odustala od natjecanja i tako njemu prepustila mjesto na Dori. Nastavio je u vezi čestih uspoređivanja s prošlogodišnjim nastupom finskog predstavnika: “Nije mi bilo ni na kraj pameti da će me uspoređivati s Kaarijom što se tiče ovih puf rukava jer su ovi rukavi kao hrvatska nošnja, a mi smo ih samo malo podebljali.”

Urban priznao ono o čemu mnogi muškarci šute: ‘Neugodno mi je zapravo’




“Obitelj je uvijek prva pa njima posvećujem pobjedu”, rekao je Marko nakon čega se rasplakao, ali do sad nije uspio pričati sa djevojkom Elizabetom te da ju je samo zagrlio. “Samo mi je jedna misao u glavi, a to je puta deset, sve podebljat, ali opet trebam se sastat s timom i vidjet što je bilo dobro i što možemo poboljšati”, zaključio je pjevač na moguće izmjene nastupa na eurovizijskoj pozornici.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.