Foto: Collage/Instagram

Baby Lasagna nije vjerovao što se događa usred nastupa: ‘Bio je to nadrealan prizor’

Autor: F. P.

Jučerašnja prva polufinalna večer Eurosonga iza sebe je ostavila pravu lavinu reakcija. Bura oko nastupa i dalje se ne stišava, a Hrvati su u posebnom deliriju. Baby Lasagna je pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ oduševio čitavu švedsku arenu te s lakoćom izborio prolazak u finale.

Uz ritmove njegove pjesme plesali su svi okupljeni u Malmöu, a njegov nastup najgledaniji je na YouTubeu. Reakcije ne prestaju pristizati, i to iz čitave Europe ali i svijeta. Sada je i sam Baby Lasagna podijelio neke svoje dojmove sa nastupa na mrežama.

“Hvala svima što ste jučer glasali za mene i što ste nas poslali u finale. Na pozornici sam se osjećao jako dobro, ali najbolji trenutak je bio kad sam se tijekom plesa okrenuo i vidio more ljudi da izvodi naše pokrete. Bio je to nadrealan prizor, mislim da ćemo u subotu biti još bolji”, poručio je na engleskom jeziku.

Foto: YouTube

‘Dragi moji Hrvati, nadam se da ste ponosni’

“I naravno dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete i koje uzbuđenje ste jučer proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni i ponosni, idemo sad do kraja”, obratio se zatim mladi Umažanin Hrvatima na našem jeziku.

Baby Lasagna svoje plesne pokrete preoteo od Tita: Mreže gore zbog ove usporedbe

Nedavno se mrežama proširila usporedba koja je nasmijala Hrvatsku i velik dio Europe. Objavljen je kratki isječak predsjednika bivše države, Josipa Broza Tita, koji je na gotovo isti način kao i Lasagna plesao u društvu djevojaka odjevenih u narodne nošnje.




Podsjetimo, osim Hrvatske, svojim izvedbama je mjesto u velikom finalu osvojilo još devet zemalja. To su redom: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska te Luksemburg. Bitno je naglasiti da su finalisti proglašeni nasumično, dakle neovisno o redu jučerašnjih nastupa.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.