Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Najava Baby Lasagne izazvala pomutnju na mrežama: ‘Zamisli da samo naletiš na ovo’

Autor: F. P.

Istarski glazbenik Marko Purišić, svima poznatiji kao Baby Lasagna, i dalje je u čvrstom fokusu javnosti. Sve je počelo otkako je iz sjene zakoračio na Doru kao zamjena, a eskaliralo je nastupom na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj, gdje je osvojio drugo mjesto. Popularnost mu od tada nimalo ne jenjava, a uspjesi se nižu jedan za drugim.

Već otprije je poznato kako ga čeka nekolicina nastupa u Lijepoj Našoj. Jedan od njih je i na popularnom Sea Star festivalu u rodnom mu Umagu. Festival se održava od 23. do 26. svibnja, a Baby Lasagna je odlučio na sebi svojstven način najaviti nadolazeći nastup na društvenim mrežama, i to uz kratku snimku.

“Brojim dane dok ne stanem na pozornicu Sea Star festivala. Vidimo se za otprilike 132 sata (vjerojatno griješim, matematika mi loše ide)”, napisao je Marko uz snimku. Na njoj stoji ispred jednog od plakata koji najavljuju festival i vrišti iz petnih žila, prstom pokazujući u svoje ime. Snimka je u kratkom vremenu postala pravi hit te izazvala lavinu reakcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)




‘Ovo je naša reakcija kad god objaviš nešto’

“Tako sam ponosna na tebe Marko, a nisam ni iz Hrvatske”, “U redu je, i mi vrištimo”, “Ovo je naša reakcija kad god objaviš nešto”, “Pravi čovjek na pravom mjestu”, “Potrubila sam dok ste snimali to”, “Ova reakcija je sve”, “I dalje čekam europsku turneju”, “Tako si daleko došao, svi smo ponosni”, “Prek puta moje kuće, vidjeli te”, pisali su fanovi.

“Zamisli prolaziti tamo i vidjeti Baby Lasagnu da vrišti na znak”, “Ja bi mu se pridružila u vrištanju”, “Ovako i ja reagiram kad vidim da negdje nastupaš… Onda sve ispočetka kad vidim da su karte RASPRODANE” nadovezali su se drugi. Mnogi su također ukazali na činjenicu da će uz njega nastupiti i Angelina Mango, talijanska predstavnica na Eurosongu.

Pamela Ramljak podijelila tužnu vijest: ‘Ove male okice su se zauvijek zatvorile’




Podsjetimo, portal Songfestival objavio je jučer vijest kako je Lasagni dodijeljena nagrada ‘You’re A Vision’. Radi se o nagradi za najupečatljiviji kostim ovogodišnjeg Eurosonga, koja mu je dodijeljena glasovima publike. Nagrada se svake godine dodjeljuje onome čiji kostim je ostavio najjači dojam, a pri prvom pogledu na hrvatsku opravu jasno je i zašto.

Modni izričaj Marka Purišića na pozornici u Malmöu uključivao je tradicionalne hrvatske elemente. Poseban dojam ostavile su heklane maske, koje su na glavama nosili članovi njegove ekipe. Lasagna je samim time pokrenuo svojevrstan modni trend gdje prevladava čipka, čime promovira hrvatsko nasljeđe i tradiciju.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.