FOTO: TikTok

Ava Karabatić stavila muški rod na muku: Moraju zasukati rukave i prihvatiti izazov

Autor: G.B.

Ava Karabatić je nakon parlamentarnih izbora postala sve aktivnija i aktivnija na društvenim mrežama. U svojoj posljednjoj objavi na TikToku, objavila je izazov za svoje obožavatelje.

“Pozdrav svima koji me prate na TikToku. Ja ne bih bila ja da nemam jedan izazov za vas. Tko napiše najljepšu pjesmu o meni, tj. najbolju, a da spomene žute ruže, dobit će jedan poklon, tj. jedan gift od mene. Obećavam. Voli vas Ava”, poručila je Ava u videu.

“Karabatić Ava, predsjednica prava, snaga lava, Hrvatske je glava, slatka mala srca nam je ukrala, tijelo kao Barbie, ima sve atribute, miriši lijepo kao ruže žute, Santa Ava Dela Salute. Kada Ava govori, hejteri šute, kad su je pljuvali, sama na njih dvanaest je išla, da s fanovima razgovara s trona bi sišla! Playboy zečica, survivor igračica, slavna pjevačica, hejtera trovačica, s poda se sama dizala, iz mase ona se izdizala, cijela je strava, outfiti joj gore kao lava, VOLIMO TE KARABATIĆ AVA”, napisao joj je jedan muškarac.

@ava_karabatic_off

Pjesme pišite u komentare #izazov #avakarabatic #mariotomas

♬ original sound – Ava Karabatić

Politički i dalje planira ostati aktivna

Drugi je muškarac napisao: “Ava Karabatić, ljepota sjajna, žute ruže, tajna bajna. Tvoj osmijeh, zvijezde se skriju, svi se dive, cvijet ti je svijet.”




Podsjetimo, iako je pozornost ranije privlačila raznim atraktivnim izdanjima i povijesti u reality emisijama, ranije ove godine medije je iznenadila otkrićem kako se baca u politiku. Tako je na parlamentarnim izborima na listiću bila u stranci Ivana Pernara.

Na izborima je Stranka Ivana Pernara, na Avinu i Pernarovu žalost, prikupio tek 1,18% glasova birača. Unatoč neuspjehu Ava ne planira odustati, te se nada mandatu u Europskom parlamentu, za što će se izbori održati 9. lipnja. Nedavno je Ava sudjelovala u jednom političkom sučeljavanju na TV Dalmaciji, te je iz emisije podijelila jedan posebno zanimljiv dio.

Nije Thompson jedini koji je bio kreativan s imenima, sin našeg drugog pjevača ima šest imena




Splićanka se, naime, tijekom sučeljavanja dotakla teme popularnosti srpskih pjevača i pjevačica. U toj kategoriji jedno ime posebno prednjači zadnjih nekoliko mjeseci, a to je naravno Aleksandra Prijović. Upravo nju je Ava izdvojila, rekavši kako je žalosno da je ona jedina politička kandidatkinja koja podržava njen uspjeh: “Recite mi jednog hrvatskog pjevača koji je napunio toliko Arena kao talentirana Aleksandra Prijović. Mislim da se radi o čistoj ljubomori. To su samo talentirani ljudi koji nama donose korist. Zašto bih ja imala nešto protiv? Kad mi kažete jednog pjevača koji može napuniti toliko Arena, složit ću se s vama”, izjasnila se Ava.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.