FOTO: Instagram/IMBD

AUTOR SIMPSONA IZGUBIO BITKU S KORONAVIRUSOM: ‘Bio je najsmješnija osoba koju sam poznavao’

Autor: Dnevno.hr

Simpsoni više nikad neće biti isti. Naime, pisac animirane serije, Marc Wilmore preminuo je u 57. godini. Tužnu vijest potvrdio je i Marcov brat, komičar i voditelj “The Nightly Showa” Larry Wilmore koji u ovim trenutcima moli za razumijevanje.

“Moj dragi brat, Marc Edward Wilmore preminuo je u nedjelju. Bio je pozitivan na koronavirus, ali godinama unazad borio se i s drugim bolestima”, otkrio je Larry i dodao kako je njegov brat bio najljubaznija i najsmješnija osoba koju je poznavao.

“Volim te brate moj”, dodao je. Wilmore je bio najpoznatiji po radu na popularnoj animiranoj seriji “Simpson” na kojoj je počeo raditi 2002. Na istoj poziciji radio je 15 godina, a osvojio je prestižnu nagradu Grammy.

Marc je diplomirao na California State Polytechnic University prije no što je započeo svoju televizijsku karijeru 1990-ih. Prva značajna uloga pisca bila mu je u popularnoj humorističnoj seriji “In Living Color”, a zatim je uslijedilo pisanje za “The Tonight Show” s Jayem Lenom.  Od Marca se na društvenim mrežama oprostio i kolega Michael Price.




“Još jedan talent otišao je prerano. Imao sam čast raditi s njim pune 23 godine i mogu vam reći da je bio najsmješnija osoba”, napisao je Price.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.