Foto: HRT

Arsenova unuka otvorila drugu polufinalnu večer: ‘Valjda su našli tonca’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pred hrvatskom publikom još je jedna večer sva u znaku glazbe. Danas se održava druga polufinalna večer Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije. Očekuje nas nastup preostalih 12 natjecatelja koji će svojim pjesmama pokušati izboriti jedno od još osam dostupnih mjesta u finalu, koje je na rasporedu u nedjelju 25. veljače.

Današnji niz nastupa otvorila je unuka legendarnog Arsena Dedića. Lu Dedić na pozornicu je izašla sa pjesmom ‘Plavi leptir’, s kojom će se probati probiti do nedjeljnog velikog finala. Za ovu priliku odjenula je sjajnu srebrnu haljinu sa širokim rukavima, a sudeći prema komentarima gledatelji nisu pretjerano zadovoljni.

“Ovo je za fajrunt, ne otvaranje”, “Valjda su našli tonca za večeras”, “Smorila već prve minute”, “Ova barem zna pjevati”, “Brate, ove matrice pojedu pjevače”, “Fura se na Ninu Kraljić”, “Za spavanac”, “Poslali je masnu sa viškom rukava”, “Ona je dobra, al pjesma nula bodova”, “Bolje od bilo koga jučer”, samo su neki komentari.

Nastupit će i slovenska predstavnica

Podsjetimo, osim naših 12 izvođača koji se bore za predstavljanje Hrvatske na Eurosongu, ovu prigodu će uveličati i slovenska predstavnica Raiven. Ona će za publiku izvesti pjesmu ‘Veronika’, s kojom će i nastupati u Švedskoj. Još jedno od iznenađenja ove večeri jest i nastup pobjednika The Voicea, Martina Kosovca, koji će predstaviti novi singl ‘Maštarija’.

https://www.dnevno.hr/magazin/biramo-nove-finaliste-nakon-unuke-arsena-dedica-mladi-vinkovcanin-izveo-znakovitu-pjesmu-2344707/

Na ovogodišnjoj Dori natječu se sveukupno 24 pjesme, a na svakoj od polufinalnih večeri predstavlja se 12 izvođača. Osam najboljih sa svake polufinalne večeri ide u finale. U polufinalnim večerima najboljih osam odredit će glasanje gledatelja (SMS i pozivi), a u finalnoj večeri glasanje ocjenjivačkih sudova (žirija) i glasanje gledatelja (SMS i pozivi).




U četvrtak je održana prva polufinalna večer ovog natjecanja. Na njoj je također nastupilo 12 izvođača, od kojih je njih osam osvojilo prolazak u finale. Velika završnica na rasporedu je za dva dana u nedjelju, a na njoj će iz prve večeri nastupiti: Pavel, Vinko Ćemeraš, eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.