Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Antonija Blaće na vjenčanju imala zanimljivu kumu: Kad se pojavila svi su bili zapanjeni

Autor: M.T.

Voditeljica i poducentica Antonija Blaće i bivši vaterpolist Hrvoje Brlečić 26. lipnja proslavili svojih devet godina braka, što je Antonija obznanila pratiteljima na Instagramu, gjde je objavila kompilaciju slika na kojim se nalaze slike s vjenčanja.

Vjenčanje se održalo u crkvi svetog Marka na zagrebačkom Gornjem gradu, dok se slavlje odžralo na imanju blizu Zagreba. Važnu ulogu je imala upravo Janica Kostelić, koja je Hrvojeva najbolja prijateljica.

Umirovljena skijašica, koja je osvojila srca mnogih, Janica Kostelić, 2015. godine iznenadila je sve svojom pojavom na vjenčanju domaćeg para, preuzimajući ulogu kume. Janica nikada nije skrivala svoju želju za djecom, posebno nakon što je postala tetka svom prvom nećaku.

Janica oduvijek težila biti majka

“Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra majka. Kada bih bila samo upola dobra kao što je moja majka bila meni, bila bih presretna. Majka je najvažnija figura u životu svakog djeteta”, rekla je prije deset godina.

Njena želja postala je stvarnost početkom 2019. godine, kada je rodila svog sina Oskara. Nakon toga povukla se iz javnog života i napustila poziciju državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se potpuno posvetila svom preslatkom sinčiću.

Maleni Oskar sada ima pet godina, a iako je njegova majka slavna, on odrasta daleko od očiju javnosti. Javnost ga je imala priliku vidjeti samo jednom, u kolovozu 2021. godine na Sinjskoj alki, gdje su ga fotografi zabilježili u majčinom naručju dok je Janica sjedila uz brata Ivicu i njegovu obitelj.




Kuma na vjenčanju

Janica rijetko govori o svom sinu, a svoj ljubavni život uvijek je držala daleko od medija. Nikada nije otkrila tko je Oskarov otac, unatoč mnogim nagađanjima.

Jedan dio njenog privatnog života, koji je poznatiji javnosti, je njeno prijateljstvo s omiljenim domaćim parom. Naime, Janica je bila vjenčana kuma Hrvoju Brlečiću, suprugu voditeljice Antonije Blaće. Njih dvoje su dugogodišnji najbolji prijatelji, pa je bilo prirodno da upravo ona preuzme tu posebnu ulogu na vjenčanju 2015. godine.

Svi znaju za Janicu Kostelić, ali ne i za Hrvojku: Evo gdje živi Antina druga kći




Na tom događaju, Janica je nosila zapanjujuću crvenu, čipkastu haljinu s otvorenim leđima koja je sve ostavila bez daha, budući da je rijetko viđena u tako elegantnim izdanjima. “Bilo je iznimno emotivno i drago mi je što sam svjedočila tom trenutku. Antonijina vjenčanica je prekrasna i baš mi uz nju odgovara”, izjavila je Janica tada.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.