Foto: RTL/Brak na prvu

Ani je malo nedostajalo da odustane od Braka na prvu: ‘Nije se dovoljno potrudio’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Nova sezona popularnog showa Brak na prvu sa sobom je donijela brojne zanimljivosti. Nemali broj drama pred kamerama gledatelje je prikovao za ekrane, a neki od parova ističu se više od ostalih. Jedan od takvih su medicinska sestra Ana Jakuš i radijski voditelj Alen Vlahović, koji su posebno zaintrigirali gledatelje.

Nakon Alenove početne reakcije na njen izgled, Ana je postala sumnjičava. Njihove prepirke i komentari začinili su novu sezonu, a sada se o svemu oglasila medicinska sestra. Nedavno su parovi dovedeni pred zanimljiv eksperiment gdje su morali napisati žele li ostati ili otići, a Ana je tada napisala da odlazi.

“Čemu ostajati tamo gdje nisam poželjna? Pokušavala sam uspostaviti prijateljski odnos s njim pa je ispalo kao da forsiram bilo što. Nisam se osjećala ugodno u svemu tome. Nije išlo i nema potrebe forsirati. Nemamo puno zajedničkih interesa ni razmišljanja. Ne odgovara mi njegova energija”, komentirala je Ana za domaće medije.

Foto: RTL/Brak na prvu

Iza kamera je sasvim drugačija osoba

Činjenica da je Alen napisao da ostaje iznenadila ju je. Smatra da nije uložio dovoljno truda u njihov odnos pred kamerama, a ranije tijekom showa je i sam rekao kako ona nije njegov tip žene. Međutim, Ana ističe kako je Alen iza kamera sasvim drugačija osoba, što je imala prilike iskusiti tijekom života s njim.

Čak ni Alen nije bio razočaran kao Gordana: ‘Ja gradska riba, a vi mi doveli primitivca’

“Na snagu će sigurno stupiti novi Alen. Pitanje je samo hoće li to biti iskrena promjena ili promjena koju su potaknuli savjeti sa strane kako bi se pokazao u boljem svjetlu publici. Ono što sam ja pomislila pokazalo se točnim, a na publici je hoće li vidjeti isto”, istaknula je, te dodala kako ju je ovo iskustvo nečemu i naučilo.




“Svakako nikada više neću dopustiti da se netko tako ponaša prema meni. Puno sam jača i sigurnija sada nego kada smo snimali projekt. Radim na samopouzdanju i sviđa mi se put kojim idem. Ne pogađaju me loši komentari meni nepoznatih i nebitnih ljudi. Ne dopuštam da to utječe na mene”, pojasnila je.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.