Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Angažirali Grašu za svoj veliki dan: S njim stigla i Hana, a svi gledali u njen trbuščić

Autor: G.B.

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo čekaju drugo dijete, vijest je to koja je prije nekoliko dana odjeknula hrvatskim medijima. Brojne čestitke stižu im sa svih strana svijeta, a nakon što je podržala svog supruga na njegovu nastupu povodom sv.Dujma u Splitu, Hana se sada uz Grašu pojavila na posebnom događaju.

Naime, Petar je bio kum na krizmi kćeri svoje prijateljice i poznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec. Mirjana je na Instagramu objavila njihovu obiteljsku fotografiju na kojoj možemo zapaziti i Hanin trudnički trbuščić.

“Nakon godina prijateljstva, kumovi. Kakva je sreća i blagoslov kada prijatelji postanu obitelj”, napisala je Mirjana u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)




Trbuščić se nazirao ispod elegantne haljine

Lijepa Hana je za ovu prigodu odjenula plavu haljinu s crnim detaljima, a trbuh je dodatno istaknula elegantnim remenom koji je cijeli styling digao na višu razinu.

Podsjećamo, splitski pjevač i pjevačica su postali roditelji malene Albe u srpnju 2022. godine, a iste su se godine i vjenčali.

Podsjetimo, Hana i Grašo u bračnu luku su uplovili u veljači 2021. godine, u crkvi sv. Dominika u Splitu. O njihovom bajkovitom vjenčanju i dalje se priča, a u srpnju iste godine stigla im je i kruna ljubavi. Hana je tada na svijet donijela malenu Albu, koju i Vjekoslava i ‘dida Tonči’ neskriveno obožavaju.




Huljić ponovno dokazao zašto ima najbolji nos za mlade nade: Povijest se s Lasagnom ponovila

“Moja kći Hana je divna majka, a Vjeka sjajna baka koja uskoči kad god zatreba pomoć. Njen veliki problem i velika dobrobit u životu je to što je halo-efekt nevjerojatan. Nema toga koga neće razoružati. Snimi te i udara gdje si najtanji. Nevjerojatno”, izjavio je Tonči prošle godine za medije.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.