Foto: Screenshot/TikTok

Amerikanac mahao s tri prsta pa se uhvatio rakije: ‘Srbija do Tokija, divni ljudi’

Autor: M.P.

Jibri Bell, glazbenik i zvijezda američkog reality showa ’90 Day Fiancé’, već se neko vrijeme nalazi u Srbiji o čemu redovito izvještava svoje pratitelje na TikToku. U Beogradu je ugledao svadbenu povorku vozila i toliko se raspametio da je počeo prilaziti ljudima, nazdravljati i piti rakiju.

Sve je objavio na društvenim mrežama, a snimka je ubrzo postala viralna. Na videu se vidi povorka koja stoji na mjestu u prometu, sva vozila su bila ukrašena cvijećem, a iz nekih se vijorila zastava.

To se toliko dojmilo Amerikanca da je prilazio vozilima, pokazivao tri prsta i vikao: “Srbija!”.

@jibribell I love this country! 🇷🇸 #serbia #travel ♬ original sound – Jibri Bell

Amerikanac oduševljen vikao: ‘Srbija to Tokija’

U jednom autu mu je svečano odjeveni dječak ponudio rakiju. “Kako se zoveš, brate?”, pitao ga je na srpskom Jibri. “Marko”, odgovara mu dječak. “Drago mi je, hvala za sve, čestitam, Srbija!”, vikao je Jibri te ispio rakiju. Svatovi su mu zaželjeli sreću i nazdravljali s njim.

“Srbija ima divne ljude i energiju, Srbija do Tokija”, vikao je Amerikanac. U opisu videa napisao je da obožava tu zemlju. Podsjetimo, nedavno je prvi put imao priliku prisustvovati srpskom vjenčanju kao gost. Svadba se održala u jednom hotelu u Valjevu. I tada nije skrivao svoje oduševljenje Srbima. “Moje prvo srpsko vjenčanje nije moglo biti bolje”, rekao je rada.

Srbi oduševljeni ovim videom Amerikanca: ‘Mora da si bio Srbin u prošlom životu’







Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.