Foto: Damir Krajac/CROPIX

Alen Vitasović nakon višemjesečnog izbivanja najavio: ‘Torcida me posebno želi’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pulski glazbenik Alen Vitasović posebno je prepoznatljivo lice na domaćoj sceni. Iako u posljednje vrijeme nije održavao nastupe, njegovi fanovi i dalje ih pamte. Krajem prošle godine obznanio je kako uzima pauzu od pjevanja, i to nakon što je zbog ozbiljnih zdravstvenim problema završio u pulskoj bolnici.

O svojem stanju već je govorio za domaće medije, a zbog svega se povukao i iz opće javnosti. Međutim, sada je svojim fanovima priuštio najbolje moguće iznenađenje. Naime, ovaj proslavljeni glazbenik priprema veliki povratnički koncert u Splitu nakon mjeseci izbivanja, koji je najavljen za 5. svibnja povodom proslave blagdana sv. Duje.

“Nastupit ću na Prokurativama, s nadom i u proslavu osvajanja titule prvaka Hrvatske našeg Hajduka. Zvali su me iz Turističke zajednice da me u Splitu ljudi jako žele, pogotovo Torcida jer volim Hajduk. Ljubav prema Hajduku naslijedio sam od oca”, izjavio je Alen za Slobodnu Dalmaciju, istaknuvši kako se ovom nastupu posebno veseli.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

U temeljima kuće ima sastav Hajduka

“Još otkako sam bio u maminom trbuhu navijam za Hajduk. U temeljima moje kuće u Istri upisan je sastav Hajduka iz generacije 1974. Volim Istru, ali navijač sam Hajduka. S Hajdukom sam zarazio i suprugu i djecu, cijelo selo”, nadodao je glazbenik. Zanimljivo je kako su mu i supruga i sin prošle godine gostovali u različitim uratcima.

‘Gađali su me neki ustaše, idioti’ Orada nije najgore što su bacali na Alena Vitasovića: ‘To je već opasno’

Još prošle godine svjetlo dana trebao je ugledati njegov novi album ‘Fenix’. To je, razumljivo, bilo odgođeno zbog pjevačeve borbe sa koronom te teškom upalom pluća. Album bi zato trebao izaći ove godine, a Alen je priznao kako će vrijeme do povratničkog koncerta provesti radeći na novim pjesmama.




“Cijela prošla godina bila je veoma intenzivna, uspješna, ali i naporna. Tako da mi je trebala mala pauza i odmor koji sam proveo sa suprugom. Inače, još od prve pandemije osjećam posljedice na zdravlje, pa mi nije bilo lako dva, tri mjeseca pjevati i biti na pozornici. To je sad iza mene i okrećem se novim obavezama i izazovima”, poručio je Alen.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.