Foto: Instagram/Alen Vlahović

Alen iz ‘Braka na prvu’ doživio nezgodu: ‘Zubi su na mjestu, to je najbitnije’

Autor: M.T.

Radijski voditelj Alen Vlahović, poznat i kao kandidat četvrte sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’, nedavno je objavio novu pjesmu inspiriranu njegovim sudjelovanjem u showu. Alen je poznat po svom entuzijazmu i vedrom duhu, što se reflektira i u njegovoj najnovijoj pjesmi “Momačka”.

Na snimanju spota, Alen je okupio svoje najbolje prijatelje kako bi proslavili ovaj posebni trenutak. “Željeli smo dobiti zvuk koji će ljude rasplesati, raspjevati i u svima nama pobuditi pozitivu. Na snimanje spota pozvao sam svoje najbolje prijatelje s kojima sam želio podijeliti ovaj lijepi trenutak i stvoriti uspomenu za cijeli život. Stvarno sam se osjećao kao na pravoj momačkoj” rekao je Alen.

Pjesma “Momačka” objavljena je 18. lipnja i već broji preko 50 tisuća pregleda. Tekst pjesme potpisuje Fayo, koji je ujedno i producent projekta, glazbu Amir Kazić Leo, dok je aranžman radio Toni Ćosić. Alen ističe kako je cilj pjesme zabava, druženje i veselje i vjeruje da su uspjeli.

Foto: RTL

‘Unatoč nezgodi, snimanje je bilo uspješno’

Međutim, snimanje spota nije prošlo bez problema. Alen je otkrio detalje nezgode koja se dogodila: “Sama situacija je zapravo jako banalna. Na samom snimanju, pred sam kraj, prijatelj je pitao hoće li nam natočiti piće. U međuvremenu sam se ja ponudio da ću to odraditi. Kako sam se i ja nagnuo po čaše, nije me vidio i došlo je do ovog do čega je došlo,” rekao je Alen.

Unatoč nezgodi, snimanje je uspješno završeno: “Zubi su na mjestu, to je najbitnije. Sreća u nesreći je to da smo taman bili pri kraju tako da smo sve ubrzo završili, cijelo snimanje. Usnica je bila neotečena s unutarnje strane tako da se srećom izvana i nije vidjelo,” otkrio je Alen. Iako mu je usna s unutarnje strane i dalje plava, Alen se osjeća dobro i nastavlja sa svojim planovima. “Prvih par dana bilo je nezgodno, ali treba stisnuti zube i nastaviti dalje. Nema drugo,” dodao je.

Gledatelji koji su pratili ‘Brak na prvu’ brzo su se oglasili u komentarima. “Ana na aparatima jer nije u spotu”, “Ana će to suzama zaliti”, “Pjesma i spot su super, Ana će to ljubiti pa će proći,” komentirali su aludirajući na Alenovu suprugu iz eksperimenta, Anu Jakuš.




Prvu pjesmu objavio prije devet godina

Alenu Vlahoviću glazbena scena nije nepoznata. Prije više od devet godina predstavio je svoj prvi singl “Ludilo do zore”, a uz solo karijeru, Alen je dio i električnog dvojca Storma, koji je nedavno objavio pjesmu “Maria sam te zvao”.

Njegov entuzijazam i talent nastavljaju oduševljavati publiku, a “Momačka” je samo još jedan dokaz njegovog neosporivog talenta što ukazuju i komentari ispod objavljenog spota. “Autori su si dali truda… Očekujemo nekog Porina za najbolji tekst..”, “Dobra stvar, spot još bolji”, “Top je pjesma… svaka čast”, neki su od komentara.

Uzbudio RTL-ove gledatelje pa donio drastičnu odluku: ‘Osjećao sam se kao na momačkoj’




Međutim, ispod spota nije manjkalo negativnih komentara. “Jedino gore od ovoga je rat u Ukrajini”, Ivan Zak za sirotinju”, “Moraš i možeš bolje”, “Negledljivo i nesumnjivo, osjećam susramlje”.- iznijela je pak druga strana publike.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.