Foto: Unsplash

U potrazi ste za boljim poslom? Sada je pravo vrijeme, ponuda je odlična

Autor: Dnevno.hr

Posjetite posao.hr. kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ovog tjedna!

Zdravstvena ustanova Ljekarna Šibenik traži dva Farmaceuta suradnika (m/ž) za rad u Šibeniku. Radno iskustvo nije bitno, a nudi se zaposlenje na određeno vrijeme u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 29.6.2024.

LONGRAD d.o.o. traži Zidare (m/ž)  za rad u Šibeniku. Posao uključuje zidanje temelja i zidova te oblaganje zidova raznim materijalima. Potrebna je osnovna ili srednja škola i 3 godine iskustva. Nudi se stalni posao, smještaj i naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

GERMANIA SPORT d.o.o. traži 2 Operatera u kladionici za rad u Šibeniku, Šibensko-kninska županija. Posao je na puno radno vrijeme, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 20.7.2024.

Valbo snaga d.o.o. traži Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž) za više lokacija u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos s minimalnom plaćom od 1.150 € neto, ugovor na neodređeno, mogućnost napredovanja, povišica nakon godinu dana i “summer bonus” od 80 €. Prijavite se putem linka do 9.7.2024.

AppArt d.o.o. traži Terenskog referenta (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebna je srednja škola, vozačka dozvola B kategorije, aktivno znanje engleskog jezika, te dobro poznavanje Zagreba i okolice. Nudi se plaća od 1.000 € neto, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, te naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

AMC Marti Projekt d.o.o. traži Voditelja muško-ženskog frizerskog salona (m/ž) za rad u Zagrebu – Dubrava. Potrebna je vesela, kreativna i motivirana osoba s najmanje 2 godine radnog iskustva, a majstorski ispit je poželjan, ali nije uvjet. Nudi se stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.




Globalna hrana d.o.o. traži redovite ili izvanredne Studente (m/ž) koji su članovi studentskog servisa za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, te radno iskustvo u međunarodno poznatoj tvrtki. Satnice su varijabilne ovisno o lokaciji, a poslodavac osigurava uniformu, radnu obuću te plaćeni liječnički pregled. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.




KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.