Foto: Pixababy, ilustracija

Turisti otkrili jeftin restoran na moru: Možete se najesti za par eura, ali postoji kvaka

Autor: B. D.

Grčka je omiljena destinacije turistima iz Srbije, međutim pitanje je koliko će to potrajati ako nastave dizati cijene. Slična je situacija i s našom obalom, gdje su uz inflaciju koja je u periodu od uvođenja eura iznosila praktički 20 posto, a ugostitelji su dodatno napumpali cijene.

Novinari srpskog portala Blic uspjeli su pronaći mjesto koje je mnogo jeftinije od grčkog prosjeka. U Solunu su otkrili restoran s ukusnom i povoljnom hranom.

Restoran Babis nalazi se izvan strogog centra turističkog mjesta. Predjela se kreću od tri do pet eura, glavna jela do deset eura, a čaša vina je 2 eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikana.gr🔹Letovanje u Grčkoj (@nikana.gr)




Turisti rijetko otkrivaju takva mjesta

Restoran doduše radi samo do 17 sati i potrebno je rezervirati mjesto. Na stranici Nikana.gr objavljeni su detalji o restoranu Babis koji je, kako se navodi, uvijek pun i posjećuju ga uglavnom domaći ljudi.

Srbin doživio gorko iskustvo na moru: Za ovo je morao dati čak 20 tisuća eura




“Porcije nisu velike, ali sve je ukusno i svježe. Zaposlenici ne žure previše, sve je opušteno i lako, a baš tako volimo”, istaknuli su na Instagramu turističke stranice Nikana.gr.

Turisti rijetko imaju priliku otkriti ovakva mjesta gdje dolaze domaći, što je i dokaz kvalitete ponude u malim lokalnim restoranima.

Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.